26 / 04 / 2024

Real Platin iletişim

Real Platin iletişim

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje daire alanları 41 metrekareden başlıyor. İzmir Real Platin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 486 55 00 olarak belirlendi.

İzmir Real Platin Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Metinler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 111 adet daire yer alıyor. Proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor. İzmir Real Platin Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter iletişim!

Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 10 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede 12 ay vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

İzmir Real Platin iletişim!

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje daire alanları 41 metrekareden başlıyor. İzmir Real Platin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 486 55 00 olarak belirlendi.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Vizyon Yapı Real Merter iletişim!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Vizyon Yapı Real Merter iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter projesi iletişim!

Oliv Yapı Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Real Merter projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter Güngören iletişim!

Real Merter Güngören iletişim için 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplayan projede 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor.

Platin Beytepe Konutları iletişim bilgileri!

Toplam 62 adet daireden oluşan Platin Beytepe Konutları projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Platin Beytepe Konutları iletişim bilgileri...

Real Platin projesi İzmir Bornova'da yükseliyor!

METİNLER İnşaat'ın Başkanı Mustafa Metin, Bornova'da projelendirdikleri Real Platin'in, bölgeye yüksek bir enerji getireceğini, genç bir yerleşim merkezi oluşturacaklarını dile getirdi. Proje,12 bin metrekare alana sahip...

Kartal Adanus Park iletişim!

Kartal Adanus Park iletişim ve adresi: Telefon numarası (0216) 671 14 14. Adres: Orta Mah. Yalnız Selvi Cad. Bektaş Sok. (Real market depo girişi yanı) No:5 Soğanlık / Kartal-İSTANBUL...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Real Platin iletişim Haberi

Real Platin iletişim

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 12 bin metrekare alana yayılıyor. Proje 7 katlı tek blokta yükseliyor.


Toplam 111 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 41 metrekareden başlayıp 88 metrekareye yükseliyor. Proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor.


Dairelerimizin önümüzdeki ayda teslim edileceği projede ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede bahçe katı ve teraslı daire seçenekleri de bulunuyor.


Ortak alanlar arasında yüzme havuzu, otopark, yeşil alanları yer alan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


İzmir Real Platin iletişim!

Tel: 0232 486 55 00

http://metinlerinsaat.com/

Tülay...