23 / 04 / 2024

Realty-TR kadın girişimci

Realty-TR kadın girişimci

Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. Firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Modada İspanyol esintisi! Massimo Dutti Kadın koleksiyonunda indirim zamanı! 21 Eylül 2022 Massimo Dutti fiyat listesi

Modada İspanyol esintisinin adresi Massimo Dutti kadın koleksiyonunda bir çok üründe yüzde 40’lara varan indirime gitti. Massimodutti.com.tr üzerinde devam eden indirimli ürünlerin fiyat listesi şöyle

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Realty-TR kadın girişimci Haberi

Realty-TR kadın girişimci
Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. 27 ülkede 30'dan fazla ofisi bulunan firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor. Projeyle ilgili konuşan Realty-TR'nin kurucusu Fatih Elibol, 10 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimciler için vadelendirdiklerini, bin dolar peşin olmakla birlikte geri kalan bedeli de 2016'nın Ocak ayında ödemek koşuluyla yapılandırdıklarını söyledi. Sistemin kazandıktan sonra ödeme kolaylığı sağladığını, kurum içi eğitimlerle de franchise sahibinin işi nasıl yapacağı konusunda yönlendirildiğini belirten Elibol, franchise alanlara ayrıca firma olarak dünyanın her yerinden alıcı ürettiklerini de dile getirdi. Elibol, "RealtyTR sisteminde 27 ülke ve 30'dan fazla bölgede bulunan gayrimenkul franchise ofislerimizle birlikte çalışıyor, hızlı sonuç üretiyoruz. Sistemdeki tüm portföyümüzü uluslararası...