27 / 04 / 2024

Recai Berber kimdir

Recai Berber kimdir

Manisa'da imar konusunda ciddi bir planlamanın yapılmadığını vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bunun sıkıntısını yaşadıklarını kaydetti. Sıkıntıyı çözmek için Yunusemre ve Şehzadeler Belediye'sinin imar planlarını büyükşehre sundu.

Manisa'ya 6 bin konutluk yeni uydu kent geliyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 2023 Yolunda Vizyon Sahibi ve Öncü Manisa" konulu toplantıda, kentte 6 bin konutluk yeni bir uydu şehir kurulması projesi için düğmeye basıldığını söyledi.

Recai Berber: Manisa’da kentsel dönüşümü başlatıyoruz!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın kentsel dönüşüm hamlesini Organize Sanayi Bölgesi’nin yanına yapılacak 6 bin konutun temelini atarak başlatacaklarını söyledi.

Rant vergisi belediyeye konut olarak ödensin!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, gayrimenkul rantlarından belediyelere verilecek payın ‘konut’ olarak ödenmesini, belediyelerin de bu konutları yoksula kiralamasını önerdi...

Yeni Gimat GYO A.Ş. Recai Kesimal Kimdir?

Recai Kesimal ne iş yapıyor? Recai Kesimal’in mesleği nedir? Recai Kesimal nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Nejat Recai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun kimdir? Nejat Recai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nejat Recai Dursun'un biyografisi...

Recai Kesimal kimdir?

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Üyesi Recai Kesimal kimdir? Recai Kesimal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Recai Kesimal'ın biyografisi...

Manisa Saruhan'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Soma Çevreyolu açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

Gördes Muradiye Cami açıldı!

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber; Gördes'e bir ziyaret gerçekleştirerek; Güneşli mahallesinde camii açılışına katıldı ve çeşitli incelemelerde bulundu.

Manisa Şehir Hastanesi 2017'de hazır olacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kırtık'da incelemelerde bulundukları 570 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Recai Berber: Manisa'da imar sorunu çözülecek!

Manisa'da imar konusunda ciddi bir planlamanın yapılmadığını vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bunun sıkıntısını yaşadıklarını kaydetti. Sıkıntıyı çözmek için Yunusemre ve Şehzadeler Belediye'sinin imar planlarını büyükşehre sundu.

TOKİ Manisa Yunuskent'te toplu konut yapacak!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda açıklama yaptı.

Manisa'da ilk toplu konut projesi hayata geçecek!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda açıklama yaptı.

Manisa Kula'ya ihtisas OSB kurulacak!

Ak Parti Manisa Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili adayı Recai Berber, Kula’ya deri ihtisas organize bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.Berber, Batı Kışla olarak tabir edilen askeri birliğin en yakın süre içerisinde yapım çalışmalarının başlayacağını be

Recai Berber kimdir Haberi

Recai Berber kimdir

Manisa'da imar konusunda ciddi bir planlamanın yapılmadığını vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bunun sıkıntısını yaşadıklarını kaydetti. Sıkıntıyı çözmek için Yunusemre ve Şehzadeler Belediye'sinin 1/1000'lik planlarını büyükşehre sunduğunu ifade eden Berber, "Büyükşehir önümüzdeki günlerde onaylarsa onaylar. Büyükşehir onaylamazsa kusura bakmasınlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na onaylatacağız, sorunu çözeceğiz" dedi. 



AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Yeni Manisa Gazetesi'ne gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Manisa'da geçmişte şehrin gelişmesi adına bir imar planı veya master planının yapılmadığına dikkat çeken Berber, Yunusemre Belediyesi'nin bu sıkıntıyı gidermek için harekete geçtiğini söyledi. Manisa'nın ciddi bir konut açığının bulunduğuna vurgu yapan Berber, "Akgedik'te 5 bin 500 konutluk bir şehir kuruyoruz. 3 yıl içinde inşallah orada 20-25 bin kişinin yaşayacağı bir şehir kurulacak. Biz 25 bin kişinin yaşadığı...