25 / 04 / 2024

Recep Mollaibrahimoğlu

Recep Mollaibrahimoğlu

Molla Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Mollaibrahimoğlu, Haşim Yoğurtçu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiye 36 ay vadeli 250 bin lira kredi müjdesi! Borçlu çiftçilere kolaylık sağlanacak, faizler silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftçilere üç yeni destek müjdesi verdi. Erdoğan ayrıca genç çiftçi ve kadın çiftçilere kredi limitinin arttırılacağını borçlu çiftçilerin borcunun anaparasını ödemesi durumunda ise faizin silineceğini söyledi. İşte detaylar...

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Oto Yedek Parça İnşaat Medikal Gıda Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Oto Yedek Parça İnşaat Medikal Gıda Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Aykal tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Türkiye'de 1 milyon 421 bin 340 konut ve iş yeri dönüşüyor!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu yaptığı açıklamada, Türkiye'de 1 milyon 421 bin 340 konut ve iş yerinin dönüştüğünü söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asrın projesi olarak lanse edilen Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tayyip Eroğlu tarafından kuruldu.

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

Recep Mollaibrahimoğlu Haberi

Recep Mollaibrahimoğlu

Molla Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Mollaibrahimoğlu, Haşim Yoğurtçu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.


Molla Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   a.) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...