19 / 04 / 2024

redev yapı kurtköy

redev yapı kurtköy

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Pendik Kurtköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesi 3978 Ada, 16 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy Ana Yapı iletişim!

Ana Yapı Kurtköy'de başlayacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Ana Yapı Kurtköy projesinde 224 konut olacak...

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep topluyor!

Ana Yapı'nın İstanbul Kurtköy'de hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi!

Konut seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekslerden oluşarak Kayabaşı Grup ve Redev Yapı imzası taşıyan Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Panorama Hill Kurtköy projesi geliyor!

Redev Yapı ve Kayabaşı Grup Ortaklığı, Panorama Hill Kurtköy projesine hazırlanıyor. Panorama Hill Kurtköy'de 84 daire ve 7 villa olacak...

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler yapılıyor. 243 adet 1+1'den meydana gelen Vogue Kurtköy Evleri'nde satış fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

Ana Yapı Kurtköy projesi geliyor!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de inşa edilecek olan Ana Yapı Kurtköy projesinde konut ve ticari alanlar yer alıyor. Projenin Haziran ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

redev yapı kurtköy Haberi

redev yapı kurtköy


84 adet daire ve 7 villadan oluşan Panorama Hill Kurtköy projesi Redev Yapı ve Kayabaşı Grup İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi.


Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler bulunuyor.


Kurtköy Panorama Hill Evleri projesinde bloklar bodrum kat, zemin kat ve 5 normal katlı olarak tasarlandı. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Tel: 444 9 146

Web : www.panoramahill.com.tr

Mail : [email protected]

Gülcihan...