20 / 04 / 2024

referans bakırköy adres bilgileri

referans bakırköy adres bilgileri

Referans Bakırköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede; sahası,sauna,yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center ve DE kafeterya gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Referans Bakırköy'de 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Bakırköy Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salon şeklinde tasarlandı. Referans Bakırköy konut fiyatları 287 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Referans Bakırköy İstanbul!

İstanbul Avrupa Yakası' nda Bakırköy'de Halk GYO ve Biskon Yapı tarafından konumlandırılan Referans Bakırköy İstanbul detayları haberimizde bulunuyor. Projede; 60 ay 0 faizle konut satın alınabiliyor...

Referans Bakırköy Evleri teslim tarihi!

Referans Bakırköy Evleri teslim tarihi kapsamında yer alan konutların teslimleri 2014 senesi olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan daireler 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek

Referans Bakırköy telefon!

Halk GYO ve Kiler Holding iştiraki ile yükselen Referans Bakırköy telefon numarası ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz…

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City adres bilgileri!

Bakırköy City adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

Halk GYO Referans Bakırköy Konut Projesi değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Referans Bakırköy Konut Projesi"nın 2015 yılsonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Referans Bakırköy ödeme bilgileri!

3'ü konut, 1'i ofis bloğu olarak hayata geçirilen Referans Bakırköy projesi Bakırköy'de kalan son proje alanlarından birinde yükseliyor.

Referans Bakırköy'de son fırsatlar!

"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla tanıtılan Referans Bakırköy Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

referans bakırköy adres bilgileri Haberi

referans bakırköy adres bilgileri

Referans Bakırköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Referans Bakırköy projesi, istanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de konumlandırılıyor.


Projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. İçinde toplamda 157 konut ve 87 home ofisin yer aldığı Referans Bakırköy Evleri fiyatları 287 bin liradan başlıyor.


Referans Bakırköy adres bilgileri ne göre proje, Bakırköy Osmaniye'de yer alıyor.


Projede; sahası,sauna,yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center ve kafeterya gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Referans Bakırköy Evleri satış ofisi proje alanında yer alıyor.


Referans Bakırköy nerede?


Referans Bakırköy Evleri ulaşım bilgilerine göre projeye 444 5 111 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


Referans Bakırköy Evleri satış ofisi!


Telefon: 444 5 111

Web adresi: www.referansbakirkoy.com...