28 / 03 / 2024

Referans Güneşli bağcılar fiyat

Referans Güneşli bağcılar fiyat

Referans Güneşli Bağcılar fiyat listesine göre 1+1'ler 227 bin TL'den satış sunuluyor. Toplam 9 bin 234 metrekare arsa alanına sahip olan projede daireler 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabilen Referans Güneşli Rezidans 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşuyor. Peki Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Referans Güneşli Evleri ödeme planı!

Satışları devam eden Referans Güneşli Rezidans'ta dairelerin alanları minimum 57 metrekare, maksimum ise 232 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme planı...

Kiler GYO Referans Güneşli fiyat!

Satışları devam eden Referans Güneşli 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje konut ve mağazalardan meydana geliyor. İşte Kiler GYO Referans Güneşli fiyat listesi...

Referans Güneşli konut fiyatları!

E-5 Karayolu’na 17 dakika, İstoç'a ise 9 dakika yakın mesafede bulunan Referans Güneşli Konutları'nda 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte Referans Güneşli konut fiyatları...

Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi!

Referans Güneşli Evleri Kiler GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje "Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi" sloganıyla yükseliyor.

Bağcılar Referans Güneşli iletişim!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bağcılar Referans Güneşli iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Kiler GYO Referans Güneşli değerleme raporu!

Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Güneşli  Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018!

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kiler GYO bankaların faiz oranı indirmine katıldı. Projede sadece yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Referans Güneşli bağcılar fiyat Haberi

Referans Güneşli bağcılar fiyat

İstanbul Bağcılar - Güneşli hattında inşa edilen projede ortak yaşam alanları; yüzme havuzu, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, buhar odası ve sauna yer alıyor. Projedeki daireler 1.547 TL'den başlayan taksitlerle ödenebiliyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Referans Güneşli Bağcılar projesi Masko'ya 12 dakika ve Olimpiyat Stadı'na 16 dakika, İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika mesafede bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında projede 120 ay taksitlendiriliyor. Toplam 9 bin 234 metrekare arsa alanına sahip olan projede yüzde 0,86 faiz oranı uygulanıyor. Projedeki daireler Aralık 2016'da teslim edilecek.


Referans Güneşli Bağcılar fiyat!

1+1 ev fiyatları 227 bin TL'den, 

2+1 ev fiyatları 375 bin TL'den,

3+1 ev fiyatları 490 bin TL'den,

4+1 ev fiyatları 597 bin TL'den başlıyor.


Referans Güneşli Bağcılar iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:...