26 / 04 / 2024

Referans Güneşli Evleri ödeme planı!

Referans Güneşli Evleri ödeme planı!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Satışları devam eden Referans Güneşli Rezidans'ta dairelerin alanları minimum 57 metrekare, maksimum ise 232 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme planı...



Referans Güneşli Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Projede 161 tane konut ve 32 tane mağaza bulunuyor.


Daire fiyatları 187 bin TL'den başlayan  Referans Güneşli  Konutları 9 bin 234 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Bağcılar Referans Güneşli lokasyon olarak havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Masko'ya 12 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Olimpiyat Stadı'na 16 dakika, İstoç'a 9 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak tasarlanan Referans Güneşli Residence İstanbul Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.


Birçok sosyal yaşam alanına sahip olan Referans Güneşli Evleri'nde sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness, buhar odası ve çocuk oyun alanı mevcut.


Referans Güneşli Evleri ödeme planı!

Banka kredili ya da peşin ödeme yapıldığında yüzde 12 indirim uygulanan Referans Güneşli'de yüzde 30 peşinatta, firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Referans Güneşli satış ofisi iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön