19 / 04 / 2024

Refik Gündoğar kim

Refik Gündoğar kim

Aksaray Belediyesi emlakçılarla biraraya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

3600 ek göstergede son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur ve emekli bu haberi bekliyor. 3600 ek göstergede ağustos ayı itibarıyla son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar…

iPhone 13’ü hiç bu fiyata görmediniz! Arçelik’ten iPhone 13’e devasa indirim! Sakın bu fiyatı kaçırmayın

Arçelik, teknoloji devi Apple’ın iPhone 13 modeline eşi benzeri görülmemiş biz indirim yaptı. iPhone 13 Arçelik’te kaç lira? İşte 28 Temmuz 2022 iPhone 13 fiyatları…

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Refik Gündoğar kim Haberi

Refik Gündoğar kim

Belediye Başkan Yardımcısı Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.İmar konusunda daha önce birçok sorunla karşılaştıklarını anlatan Gündoğar, şunları kaydetti:"İmar planı notlarında köklü değişiklikler yaptık. Bu plan notları çerçevesinde binalarda yapılan çekme mesafeleri, çıkmalar, balkonlar, çatılar, otoparklar, sığmaklar, yol ve bina kotları yapılan köklü değişikliklerle yeniden planlandı. Ayrıca daha önce uygulanan serbest kat hükmü de tamamen değişmiş oldu. İnşallah bu değişikliklerle Aksaray'ı imar konusunda istenilen seviyelere çıkaracağız." Toplantıya, belediye imar komisyonu üyeleri, Aksaray Müteahhitler Birliği üyeleri ve emlakçılar katıldı. 


Anadolu'da...