25 / 04 / 2024

Regus ofisleri

Regus ofisleri

120 ülkede, 900 şehirdeki 2 bin 600 merkezde 2,5 milyondan fazla kişi Regus ofislerini kullanıyor. Şirket Türkiye'de ise 16 yıldır faaliyet gösteriyor ve 2015 sonu itibariyle iş merkezi sayısını 23'e ulaştırdı.

Regus business lounge alanları bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açtı!

Esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, 22 Nisan Dünya Günü'ne özel olarak, Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyadaki ofislerinde bulunan business lounge alanlarını bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açıyor...

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

Betül Genç Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu!

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Konut satışlarını destekleyen en önemli etken satış ofisleri!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Konut satışlarını destekleyen en önemli etkenin satış ofisleri olmasını değerlendirdi. İşte o haber...

Çanakkale Çarşamba Ticaret Odası proje ofisleri inşaatı başladı!

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz Doğa Restoran'da üyelerine iftar programı düzenledi. Yılmaz "Ticaret Borsamız tarafından odamıza tahsis edilen alanı proje ofisleri yapmak üzere inşaatına başladık ve bitirdik." dedi.

Regus ofisleri kolay ulaşılabilen lokasyonlarda konumlanıyor!

120 ülkede, 900 şehirdeki 2 bin 600 merkezde 2,5 milyondan fazla kişi Regus ofislerini kullanıyor. Şirket Türkiye'de ise 16 yıldır faaliyet gösteriyor ve 2015 sonu itibariyle iş merkezi sayısını 23'e ulaştırdı.

1453 Ağaoğlu Ofisleri fiyatlar!

1453 Ağaoğlu Ofisleri'nde fiyatlar 1 milyon 606 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İlk ofis bloğunda satışların başladığı Maslak 1453'te ofisler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Regus ofisleri Haberi

Regus ofisleri

İngiliz girişimci Mark Dixon, 1989 yılında Brüksel'e yaptığı iş gezisinde seyahat eden iş insanlarının kullanabileceği ofis alanlarının eksikliğini fark ederek harekete geçtiğinde, kuracağı işin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordu. Daha çok otellerde çalışmak zorunda kalan Dixon, ofis alanı ihtiyacını tespit etti ve bugünkü iş modelini hayata geçirdi. Bugün 120 ülkede, 900 şehirdeki 2 bin 600 merkezde 2,5 milyondan fazla kişi Regus ofislerini kullanıyor. Şirket Türkiye'de ise 16 yıldır faaliyet gösteriyor ve 2015 sonu itibariyle iş merkezi sayısını 23'e ulaştırdı. İstanbul haricinde beş ilde; Adana, Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep'te ofisleri bulunuyor. Antalya, Kayseri, Samsun, Muğla ve İzmit'ten ise yoğun talep alıyor. Türkiye'de özellikle kısa dönemli kiralama yapmak isteyen ciddi bir kitle var. Sekretarya, altyapı yatırımı, güvenlik, temizlik, stopaj gibi...