19 / 04 / 2024

Regus türkiye şubeleri

Regus türkiye şubeleri

Dünyada hızla artan yeni iş modeli olan esnek çalışma sistemi Regus ile Gaziantep'e ulaştı. İş yaşamının geliştiği Anadolu kentlerini A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştıran Regus, Türkiye’deki 19. şubesini Gaziantep’te açtı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

Betül Genç Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu!

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı.

Regus, esnek ofis sistemini Türkiye'ye getiriyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Regus, Türkiye'de de esnek ofis sisteminin öncüsü olmaya hazırlanıyor.

Regus, hazır ofis uygulamalarına Türkiye'de yenilerini ekleyecek!

Son yıllarda gittikçe yaygınlaşan hazır ofis uygulamalarını Türkiye ile 16 yıl önce tanıştıran Regus, ofislerini gelişmekte olan kentlere taşımaya hazırlanıyor. Şirket yeni merkezler açmayı planlıyor

Regus, Türkiye’deki 19. şubesini Gaziantep’te açtı!

Dünyada hızla artan yeni iş modeli olan esnek çalışma sistemi Regus ile Gaziantep'e ulaştı. İş yaşamının geliştiği Anadolu kentlerini A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştıran Regus, Türkiye’deki 19. şubesini Gaziantep’te açtı.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Mehmet Görmez: Türkiye Diyanet Vakfı şubelerle büyüyecek!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Ülke genelinde halen müftülüklerce temsil edilen Türkiye Diyanet Vakfında yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Her il ve ilçe merkezine Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri açacağız dedi.

Regus, Türkiye'deki ofislerini 8'e çıkaracak!

Gürtler Türkiye'de 3'ü İstanbul, biri Ankara'da olmak üzere toplam 4 tane ofisleri olduğunu belirtti

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Regus türkiye şubeleri Haberi

Regus türkiye şubeleri

Dünyada hızla artan yeni iş modeli olan esnek çalışma sistemi Regus ile Gaziantep'e ulaştı


Dünya pazarında lider konumda olan Regus, hazır ofis sistemini 16 yıl önce Türkiye pazarında ilk uygulayarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’nın ardından Anadolu’nun gelişen kentlerine de odaklandı. İş yaşamının geliştiği Anadolu kentlerini A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştıran Regus, Türkiye’deki 19. şubesini Gaziantep’te açtı. Önümüzdeki dönemde de Anadolu’nun diğer gelişen kentlerinde yeni ofisler açmayı planlayan şirket, kısa dönemli ve esnek kiralamalar yapmak isteyen, sekretarya, altyapı yatırımı, en az 5-6 farklı fatura, güvenlik, temizlik ve gibi konularla ilgilenmek istemeyen, çalışan sayısı hızla artma eğiliminde olan girişimcilere A’dan Z’ye ofis hizmeti vererek işlerinde daha başarılı olmalarına katkı sağlıyor.


Türkiye’de iş yaşamının gelişmesi, insanların kendi işlerini kurmaya yönelik...