19 / 04 / 2024

reidin konut fiyat endeksi haziran

reidin konut fiyat endeksi haziran

Reidin-GYODER 2015 Haziran Raporu'ndan: "Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalovada, kiralar ise en çok Uşak'ta yükseldi"

Yeni konut fiyat endeksi Nisan'da yüzde 5.09 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2020 sonuçları yayınlandı. 

Yeni konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 4.62 arttı! 

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nde Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.94, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4.62 nominal artış yaşandı...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2019'da yüzde 2.36 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.36 oranında arttı...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2019 Eylül ayı sonuçları açıklandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2019 sonuçlarına göre, Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 0.37 nominal azalış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.36 ve endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 86.70 oranında nominal artış gösterdi...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2018'de yüzde 3,05 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0.05 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.05 oranında arttı...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2018!

Reidin - GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran ayı verileri açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre konut fiyatları Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 0.33 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.60 oranında arttı.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2018!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı..

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

Küresel konut fiyat artışında Türkiye 5’inci sırada!

2017’de küresel konut fiyat artışına göre Türkiye dünyada 5’inci sırada geliyor. Raporda, Türkiye’de fiyatların 1 yılda yüzde 11.2 arttığı görüldü.

reidin konut fiyat endeksi haziran Haberi

reidin konut fiyat endeksi haziran

Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Güven: "Faizlerdeki artış beklentisi konut talebini biraz öne çekmiş olsa da genel anlamda yeni ve sağlam konutlara talebin güçlü olduğunu görmek mümkün" İSTANBUL (AA) - Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da artarken, kiralar ise en çok Uşak'ta yükseldi. 

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı. 


"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0.44. geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,46 artış meydana geldi. 

Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde, bir önceki aya göre yüzde...