08 / 05 / 2024

Relux Topkapı teslimleri

Relux Topkapı teslimleri

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.

Tekfen Topkapı satışa çıktı! 

Tekfen Topkapı projesi satışa çıktı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2020'de yapılacak...

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Topkapı Sur Yapı Evleri ödeme bilgileri!

2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan Topkapı Evleri projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. Projede ev fiyatları 489 bin TL'den başlıyor...

Topkapı Evleri Sur Yapı 2017 fiyatları!

Topkapı Evleri Sur Yapı 2017 fiyatları 489 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan projede toplam 350 bağımsız birime yer veriliyor...

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği projede daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal lokasyon bilgileri kapsamında E-5 karayoluna 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Relux Topkapı teslimleri Haberi

Relux Topkapı teslimleri

Gayrimenkul sektörüne Relux markasını yaratarak iddialı bir giriş yapan Altunbüken Holding, Topkapı'da 45 milyon dolarlık yatırımla ofis ve rezidanstan oluşacak bir karma proje hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yeni projeler üretmek üzere hazırlıklarının yoğun bir biçimde sürdüğünü belirten Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, "Topkapı'da 10 dönüm arazi üzerinde 55 bin metrekarelik karma kullanımlı bir proje geliştireceğiz. Burada 45 milyon dolarlık bir yatırımla yüzde 70'i ofis yüzde 30'u rezidanstan oluşmasını planladığımız karma bir proje yapacağız" dedi. Altunbüken, projede yer alması planlanan ünitelerin, 30 ila bin 300 metrekare arasında ihtiyaçlara göre birleştirilebilir şekilde özel elektromekanik çözümlerle inşa edileceğini vurguladı. 


'GOOGLE GİBİ OLACAĞIZ' 

Altunbüken "Relux'ü sosyal inovatif bir marka olarak tanımlıyoruz. Çünkü bir projeyi geliştirken sadece müşteri odaklı düşünmüyoruz. Analitik...