26 / 04 / 2024

RE/MAX barış kılıçarslan seminer

RE/MAX barış kılıçarslan seminer

RE/MAX yeni bir seminer düzenliyor. İsteyenlerin ücretsiz olarak katılabileceği ve sonunda sertifika alabileceği seminer için kontenjan dolmadan kayıt yaptırın...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kartal'da Lıakue Ahmed tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

RE/MAX barış kılıçarslan seminer Haberi

RE/MAX barış kılıçarslan seminer

RE/MAX, kariyer basamaklarından tırmanırken rakipleri arasında fark yaratmak, işini daha bilinçli, verim alarak yapmak isteyenler için yeni bir seminer düzenliyor. Pazarlama ve girişimcilik alanında yaptığı konuşmaları ve yol gösterici ipuçlarıyla tanınan Barış Kılıçarslan’ın öncülüğünde yeni bir seminer düzenleyen RE/MAX ile bu kez ‘kendi hayatının lideri olanların sırları’nı anlatacak.

RE/MAX’in bu semineri ile gayrimenkul danışmanlığının 5N 1K’sının detaylarına inilecek..

Satış, motivasyon, pazarlama gibi alanlarda verilen hizmet kalitesini artıran çalışmalarıyla tanınan Barış Kılıçarslan, özellikle pazarlama alanında çalışanların iş kalitesini yükseltecek, sonuç getiren ipuçları veriyor. Kılıçarslan başarıya ulaştıracak yolları seminerleri etkileyici bir biçimde anlatıyor.

21 Eylül’de düzenlenecek ve sınırlı sayıda kontenjana sahip seminere gitmek isteyenlerin https://www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/istanbul/2019 adresi üzerinden kayıt yaptırmaları...