29 / 03 / 2024

RE/MAX girişimciliğe teşvik eden seminerlerine davet ediyor!

RE/MAX girişimciliğe teşvik eden seminerlerine davet ediyor!

RE/MAX yeni bir seminer düzenliyor. İsteyenlerin ücretsiz olarak katılabileceği ve sonunda sertifika alabileceği seminer için kontenjan dolmadan kayıt yaptırın...



RE/MAX, kariyer basamaklarından tırmanırken rakipleri arasında fark yaratmak, işini daha bilinçli, verim alarak yapmak isteyenler için yeni bir seminer düzenliyor. Pazarlama ve girişimcilik alanında yaptığı konuşmaları ve yol gösterici ipuçlarıyla tanınan Barış Kılıçarslan’ın öncülüğünde yeni bir seminer düzenleyen RE/MAX ile bu kez ‘kendi hayatının lideri olanların sırları’nı anlatacak.

RE/MAX’in bu semineri ile gayrimenkul danışmanlığının 5N 1K’sının detaylarına inilecek..

Satış, motivasyon, pazarlama gibi alanlarda verilen hizmet kalitesini artıran çalışmalarıyla tanınan Barış Kılıçarslan, özellikle pazarlama alanında çalışanların iş kalitesini yükseltecek, sonuç getiren ipuçları veriyor. Kılıçarslan başarıya ulaştıracak yolları seminerleri etkileyici bir biçimde anlatıyor.

21 Eylül’de düzenlenecek ve sınırlı sayıda kontenjana sahip seminere gitmek isteyenlerin https://www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/istanbul/2019 adresi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.


Geri Dön