28 / 03 / 2024

remax Evrim Kırmızıtaş

remax Evrim Kırmızıtaş

RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde düzenlendi. Las Vegas’ta geçekleşen kongreye Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş katıldı. Kırmızıtaş 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1'ncisi oldu.

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

e-Devlet’te yeni dönem! Askerliğim, Dijital kimlik, çevrim dışı giriş...

e-Devlet, yenilenmeye devam ediyor.  Sisteme Dijital Kimlik, DETSİS, Askerliğim ve çevrim dışı giriş gibi onlarca özellik ekleniyor. İşte detaylar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan     Sevmiş tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Evrim Karayel'in babası vefat etti!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi ve NG Güral İnşaat Genel Müdürü Evrim Karayel'in babası vefat etti. 

Evrim Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Akbulat tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

remax Evrim Kırmızıtaş Haberi

remax Evrim Kırmızıtaş

RE/MAX International tarafından düzenlenen, her yıl en az 11.000 RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleşti. Dünyaca ünlü, başarılı isimlerin konuşmacı olarak katıldığı kongrede ayrıca farklı kategorilerde dünya çapındaki ödüller sahiplerini buldu.


Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş, 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1.si oldu. Ayrıca RE/MAX’te en büyük ödül olan Diamond Club ödülünü aldı. Kırmızıtaş, Re-Max Türkiye’nin kurulduğu ilk yıldan bugüne kadar Diamond Club ödülünü alan ilk kadın olarak Re-Max Türkiye tarihine geçti. Re-Max Dünya Kongresi’nde Las Vegas’ta ülkemizin bayrağını dalgalandırarak 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında toplam ciroda dünya birincisi olan Kırmızıtaş’ı tebrik ediyoruz.


Evrim Kırmızıtaş Başaran...