29 / 03 / 2024

Rena Organizasyon kimin

Rena Organizasyon kimin

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zehra Buldu tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Alp Arslan ve Gökhan Aldemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Taştanlar Sağlık Sosyal Hizmetler İnşaat Eğitim Veterinerlik İlaç Organizasyon Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirket

Taştanlar Sağlık Sosyal Hizmetler İnşaat Eğitim Veterinerlik İlaç Organizasyon Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Taştan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sultangazi'de kuruldu.

İstwest projesi için Işın Karaca'lı organizasyon düzenlendi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı lstwest için bir organizasyon düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte lstwest'liler Işın Karaca konseri ile yaza "merhaba" dedi.

Alawal Turizm Seyahat Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Alawal Turizm Seyahat Organizasyon Anonim Şirketi, Rabe Sameer Ibrahim Haroun Yönetim Kurulu Başkanılığı'nda 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde 4 Haziran' da kuruldu.

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirket

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 4 Haziran'da kuruldu.

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi 1 milyon 503 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Eyüp Çiftalan Mahallesi' nde açıldı.

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baha Besli, Samet Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Rena Organizasyon kimin Haberi

Rena Organizasyon kimin

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Yurt içi ve yurt dışı seyahat acenteliği yapmak...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer konular.


Adres:19 Mayıs Mah.Turaboğlu Sk. H.Yazgan İş Mrk.No:4/2...