19 / 04 / 2024

Renaissance Polat İstanbul Hotel

Renaissance Polat İstanbul Hotel

Daphne Restaurant & Grill, Marmara Balık Lokantası, Bier Stube ve Bar Noblesse’de canlı performanslar eşliğinde yılbaşı programları, zengin “yeni yıl büfeleri” ve 2014 sürprizleri sizleri bekliyor...

Atatürk Havalimanı’na yakın oteller karla rekor kırdı!

Kar yağışı İstanbul Atatürk Havalimanı çevresindeki otellerde doluluk oranını yüzde 100’e çıkardı. Holiday Inn İstanbul Airport, Courtyard Marriott, Renaissance Polat İstanbul Hotel ve Wow İstanbul Hotel uçuşu iptal edilen yolcular ve fuar doluluğu yaşadı

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

Mahir Polat'tan Gezi Parkı'nın mülkiyetinin değiştirilmesine ilişkin açıklama!

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na verildi. Peki el değiştirme nasıl yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat anlattı...

İffet Polat'tan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin konut vadettiğini dile getiren Polat, 1,5 yılda 30 bin konut yapması gerekirken hiç yapılmadığını söyledi.

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Yücel, Oktay Hatırnaz ve Emin Mirat Kan ortaklığında açıldı.

Mahir Polat'tan Galata Kulesi tepkisi: Önce yıkım, sonra kurul izni olamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat yaptığı açıklamada tarihi kuleye ilişkin onaylanmış bir restorasyon projesi olmadığını belirtti.

Polat Rezidans'ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde yer alan Polat Rezidans'taki mobilyalı 1+0 daireler satışa sunuldu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'da 30 yıllık gayrimenkul işi var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "İş Dünyası Söyleşileri" kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, ''İstanbul'da önümüzdeki 30 sene daha yapılacak iş var.'' dedi. 

Adnan Polat: Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "bizim Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var. Yaz başı başlayacağız. O iki projenin toplam büyüklüğü de bizim Piyalepaşa İstanbul projemiz kadar var." dedi. 

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 755 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul'da konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Renaissance Polat İstanbul Hotel Haberi

Renaissance Polat İstanbul Hotel


Renaissance Polat İstanbul Hotel,  bu özel gecede bütün misafirlerinin zevklerine hitap ederek, farklı eğlence alternatifleri ile muhteşem bir gece hazırlıyor.

Daphne Restaurant & Grill, Marmara Balık Lokantası, Bier Stube ve Bar Noblesse’de canlı performanslar eşliğinde yılbaşı programları, zengin “yeni yıl büfeleri” ve 2014 sürprizleri sizleri bekliyor...

Yeni yılın ilk gününü  Renaissance Polat kalitesiyle geçirmek isteyenler ise “Özel Yılbaşı Konaklama Paketi”nden yararlanabilir, 2014’ün ilk sabahında Yeni Yıl Brunch’ı ile merhaba...