24 / 04 / 2024

Renovasyon Hizmet Paketi

Renovasyon Hizmet Paketi

2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.

Gayrimenkul sektörü hizmet ihracatı destekleri kapsamına alındı!

Hizmet ihracatının yükseltilmesi için kapsamlı bir "hizmet ihracatı destek program paketi" hazırlandı ve desteklerden faydalanacak sektör sayısı artırıldı. Aynı zamanda yeni destek unsurları da tanımlandı.

Yeni Vergi Paketi'yle ilgili tüm ayrıntılar!

Yeni Vergi Paketi’ne göre, birçok alanda vergi düzenlemeleri yapıldı. Yüksek gelir elde edenlerin vergisi de artırılırken; lüks konut vergisi, konaklama vergisi,dijital hizmet vergisi gibi birçok alanda da yeni vergi düzenlemeler yapıldı...

Baumit ısı yalıtımında sigorta güvencesi sunuyor!

2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.

Baumit'ten 15 yıl garantili ısı yalıtımı!

Baumit, 2014 yılında başlattığı ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını, 2015 yılında da devam ettiriyor. Baumit Renovasyon Paketi’nde 15 YIL sistem garantisi sunuluyor.

Filli Boya Capatect hizmet paketi sunuyor!

Ülkemizde enerjinin yüzde 37,2’sini binalarda, yüzde 32’sini sanayide ve yüzde 20’sini ulaşımda harcanıyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısı yalıtımının önemine dikkat çeken Filli Boya Yalıtım Capatect, konut sahiplerine hizmet paketi sunuyor.

Baumit 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Baumit, 2014’de ilk kez uygulamaya başlanan Renovasyon Hizmet Paketi ile de tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor. Baumit, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor.

Baumit'den renovasyon hizmet paketi!

Avrupa’ da 300 milyon metrekareden fazla ısı yalıtımı yapan Baumit, hazırladığı Renovasyon Hizmet Paketi ile yalıtım yaptırmayı düşünenleri Baumit kalitesi ve garantisi ile tanıştırmayı hedefliyor.

Securitas Güvenlik SMART sistemi ile hizmet kalitesini artırıyor!

Türkiye'nin lider güvenlik şirketi Securitas Türkiye tarafından geliştirilen SMART akıllı güvenlik sistemi, son teknolojiyi kullanarak güvenlik sektöründe hizmet kalitesinin ölçülebilmesini sağlıyor.

Nevşehir Belediyesi, hizmet binası ve ticaret kompleksi yaptıracak! 32 milyon 831 bin TL'ye!

Nevşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait Camicedit Mahallesi Kayseri Caddesi üzerindeki alana belediye hizmet binası ve ticaret kompleksi yaptıracak

Konya'da Selçuklu Belediyesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Belediyesi'nin yeni hizmet binasının resmi açılışını yaptı

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, hizmet vermeye başladı!

İstanbul'un yeni finans ve iş merkezi Ataşehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, hizmet vermeye başladı

Recep Tayyip Erdoğan Konya Selçuklu Belediyesi'nin hizmet binasını açacak!

Selçuklu Belediyesi yeni hizmet binasının resmi açılışı 07 Nisan Cumartesi günü saat 16:00 da yapılacak. Açılış töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Selçuklu Belediyesi hizmet binası farklı mimari yapısı, modern çizgi

ATO Ankara Shopping Fest için hizmet alımı yapacak!

Ankara Ticaret Odası, Ankara Shopping Fest (Ankara Alışveriş Festivali) kapsamında düzenlenecek etkinlikler için hizmet alımı işi ihalesi açtı

Renovasyon Hizmet Paketi Haberi

Renovasyon Hizmet Paketi

Mevcut konutlar için Enerji Kimlik Belgesi alma süresi 2017 yılında doluyor. 2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.


Dış cephe ısı yalıtımı, binaların enerji sınıfını iyileştirmek için alınabilecek en önemli ve en ekonomik önlemlerden biri. Ancak mevcut konutlara ısı yalıtımı yaptırma kararını verirken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var:


1.Dış cephe ısı yalıtımı tadilatında sistem tercih etmek.

2.Doğru uygulama: Bir ürün ne kadar iyi olursa olsun, eğer doğru şekilde uygulanmıyorsa gerçek performansını gösteremeyecektir. 

3.Kalite Belgesi: Seçilecek ısı yalıtım sisteminin kalite normları önemlidir. Çünkü bu belge, ürünün belli testlerden geçerek kullanıcıya ulaştığını ve performansının belgelendiğini gösterir.

4.Sistem garantisi


Profesyonellerin pek çok büyük projede (Sinpaş Altınoran,...