29 / 03 / 2024

Resim İstanbul kampanya detayları

Resim İstanbul kampanya detayları

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul'da yeni bir kampanya başladı. İşte, Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Ortadoğu Holding,  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kampanya fırsatı sunuyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.

Resim İstanbul Nefes güncel fiyat listesi 2018!

Resim İstanbul Nefes güncel fiyat listesi 2018 kapsamında projede 543 bin 600 TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanya uygulanıyor...

Resim İstanbul Nefes'te 3 alternatifli kampanya!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes Projesi'nde satışlar devam ediyor. Projede yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanya sunuluyor..

Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya!

Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle Sancaktepe'de yükseliyor. Resim İstanbul Evleri konut alacaklara bayrama özel 3 farklı kampanya sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da teslime kadar 2 bin 500 lira peşin ödemeli kampanya!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere kusursuz bir fırsat sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup, İstanbul Kartal'da bulunan Aydos ormanının yanı başına inşaat ettiği Resim İstanbul Orman projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde, 48 ay vade farksız ödeme imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul'da yeni bir kampanya başladı. İşte, Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Resim İstanbul Orman’da bayram kampanyası başladı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan ev almak isteyenlere dört farklı ödeme seçeneğinden oluşan bir kampanya başlattı.

Resim İstanbul Orman'da peşinat yüzde 1’e indi!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı Ramazan kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Resim İstanbul Orman’ın konut alıcısına Ramazan kampanyasıyla büyük avantajlar sunuyor.

Resim İstanbul Sancaktepe'de 222 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde daire fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yeni uygulanan kampanya ile yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Resim İstanbul’da yeni kampanya! 2 bin 220 TL peşinatla!

Ortadoğu Grup, sunduğu doğal yaşam alanı ve şehrin merkezine yakınlığı nedeniyle büyük ilgi gören Resim İstanbul’da yeni bir kampanya başlattı. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunan projede fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul'da ilk etap daire teslimleri 9 ay sonra başlıyor! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin 700 TL'den başladığı Resim İstanbul’un birinci etabında daire teslimlerine sadece 9 ay kaldı. Proje kapsamında uygulanan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Resim İstanbul kampanya detayları Haberi

Resim İstanbul kampanya detayları

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de yükselen Resim İstanbul'da  1. etabın bu yıl Aralık ayında teslim edilmesi planlanırken, 2. etap teslimleri Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.


Resim İstanbul'da yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Projenin sosyal donatıları arasında, oyun alanı, sauna, hamam, sinema, oyun alanları, fitness center ve buhar odası mevcut. 


Resim İstanbul projesindeki dairelerin fiyatları  236 bin 500 TL'den başlıyor, 793 bin 996 TL'ye kadar yükseliyor. İşte, Resim İstanbul'da kampanya detayları!


Resim İstanbul'da kampanya detayları!

1+1 daireler 2 bin 767 TL peşinatla teslime kadar 2 bin TL taksit,

2+1 daireler 4 bin 366 peşinatla  teslime kadar 3 bin 200 TL taksit,

3+1 daireler 6 bin 344 peşinatla teslime kadar 4 bin...