24 / 04 / 2024

Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Ortadoğu Holding,  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kampanya fırsatı sunuyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.



İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Resim İstanbul projesi, ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Resim İstanbul’da daire fiyatları yüzde 20 indirimli ve fiyatlar 342 bin TL’den başlıyor. Ayrıca alıcılar, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisiyle ev sahibi olabiliyor.  

 Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Doğa ile iç içe bir yaşam 


Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alan Resim İstanbul, ağaçların arasından karşınıza çıkan Aydos Göleti ile rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor. Doğa içerisinde yaşamak isteyen, aynı zamanda İstanbul’un dinamik yapısından da uzak kalmak istemeyenlerin tercih edeceği Resim İstanbul, sakinlerine dopdolu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Projenin yüzde 81,3’ü açık alana sahip. Projede, peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da ön plana çıkıyor. Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Projede yer alan kapalı sosyal tesiste ise kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

 Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Resim İstanbul lokasyon 


Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Sancaktepe’de yer alan Resim İstanbul, doğayla iç içe olmanın yanı sıra, merkezi noktalara olan ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor.

Tel: 444 53 18

Web: https://www.resimistanbul.com/tr
 

 


Geri Dön