18 / 04 / 2024

Resim İstanbul lokasyon

Resim İstanbul lokasyon

Ortadoğu Holding,  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kampanya fırsatı sunuyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.

Resim İstanbul'da ödemelerin sıkıntısı yok, avantajı var!

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede taksitler 2 bin TL 'den başlıyor. 'Resim İstanbul'da ödemelerin sıkıntısı yok, avantajı var' sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Evleri satış fiyatları!

Toplam 1.310 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri satış fiyatları 233 bin 200 TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi!

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başladığı projede Ortadoğu Grup tarafından inşa ediliyor. Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi kapsamında proje Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman Evleri iletişim!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunan projede teslimler Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor. Resim İstanbul Orman Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Sancaktepe Resim İstanbul Residence fiyatları!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen proje konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Resim İstanbul Residence fiyatları 233 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul'da 241 bin liradan başlayan fiyatlar!

2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen Resim İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 241 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor.

Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi!

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başladığı projede Ortadoğu Grup tarafından inşa ediliyor. Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi kapsamında proje Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayından itibaren yapılması planlanan projede aylık taksitler 1.700 TL'den başlıyor. Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman Evleri lokasyon!

Daire fiyatlarının 233 bin 200 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul Orman Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Rezidans ödemeleri!

Lokasyon bilgisi kapsamında Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Resim İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında banka kredisi ile taksit imkanı sağlanıyor.

Resim İstanbul Orman lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 1. etap teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor. Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi kapsamında Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık ev!

Lokasyon bilgisi kapsamında Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Orman teslimleri!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul Orman teslimleri bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşecek.

Sancaktepe Resim İstanbul lokasyon!

Ortadoğu Grup imzasıyla yükselen projede daireler bu yıl Aralık ayından itibaren teslim edilmeye başlanıyor. Sancaktepe Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

Toplam 1.310 adet daireden meydana gelen proje lokasyon bilgisine göre Üsküdar 24 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 10'a varan indirimler uygulanıyor.

Resim İstanbul Orman Evleri satılık!

Lokasyon bilgisi kapsamında Üsküdar 24 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Resim İstanbul Orman Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul projesi Orman etabı!

Lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede yükselen Resim İstanbul projesi Orman etabı, Ortadoğu Grup imzası taşıyor...

Resim İstanbul Orman, İstanbul'daki en doğal ortam!

İçerisinde 328 adet dairenin bulunduğu Resim İstanbul Orman projesi lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor...

Resim İstanbul Orman Konutları

Resim İstanbul Orman Konutları lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Resim İstanbul lokasyon Haberi

Resim İstanbul lokasyon

İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Resim İstanbul projesi, ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Resim İstanbul’da daire fiyatları yüzde 20 indirimli ve fiyatlar 342 bin TL’den başlıyor. Ayrıca alıcılar, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisiyle ev sahibi olabiliyor.  

Doğa ile iç içe bir yaşam 


Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alan Resim İstanbul, ağaçların arasından karşınıza çıkan Aydos Göleti ile rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor. Doğa içerisinde yaşamak isteyen, aynı zamanda İstanbul’un dinamik yapısından da uzak kalmak istemeyenlerin tercih edeceği Resim İstanbul, sakinlerine dopdolu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Projenin yüzde 81,3’ü açık alana sahip....