28 / 03 / 2024

Resim İstanbul Orman daire fiyatları

Resim İstanbul Orman daire fiyatları

Cumhuriyet gazetesi yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesini değerlendirdi. İşte Resim İstanbul projesinin detayları...

Resim İstanbul Orman'da 2 bin 500 TL taksitle 1+1!

Resim İstanbul Orman'da 2 bin 500 TL taksitle 1+1 ev sahibi olabilmek mümkün. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 28 blok halinde yükseliyor.

Aydos Resim İstanbul Orman'da 1+1'ler 242 bin 500 TL'ye!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Orman projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 242 bin 500 TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Orman'da ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Orman'da ilk etabın Aralık'ta, ikinci etabın ise Eylül 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. Projede toplam 1.394 daire yer alıyor.

Resim İstanbul Orman'da 222 bin TL'ye! Yüzde 50'sini teslimde öde!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa edilen Resim İstanbul Orman, sakinlerine hem doğal hayatı hem de kent yaşamının tüm konforunu bir arada sunuyor.

Resim İstanbul Orman bu pazar kumru etkinliği düzenleyecek!

Toplam 81 bin 433 metrekare arsa alanında yükselen proje daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Projede fiyatlar 22 bin liradan başlıyor. Resim İstanbul Orman bu pazar kumru etkinliği düzenleyecek.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinat, 2.308 TL taksitle!

Yeni kampanyaya başlayan Resim İstanbul Orman projesi kapsamında peşinatlar 2 bin 561 TL'den ve taksitler ise 2 bin 308 TL'den başlarken 1+1'lerin fiyatları 216 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor.

Resim İstanbul Orman'da Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler Eylül 2016'da sahiplerine teslim edilecek.

Resim İstanbul Orman 3 ayrı ödeme seçeneğiyle!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul Orman projesinde orman manzaralı 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 3 ayrı ödeme seçeneği uygulanıyor.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinatla! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Yeni kampanyasıyla 3 farklı ödeme seçeneği sunan Resim İstanbul Orman projesinde ödemeler yüzde 50 teslimde öde, yüzde 1 peşinat ya da firma bünyesinde finansman desteği olarak şekillenmiş durumda.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla! Yüzde 10 indirimle!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan yeni kampanyasıyla ev almak isteyenlere üç farklı ödeme alternatifiyle kolaylık sağlıyor.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı satışlar devam ediyor! Teslimler 2016'da!

Teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler için avantajlı ödemeler ve satışlar devam ediyor. Proje; Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Resim İstanbul Orman'da satışlar devam ediyor! 2016 Eylül teslim daireler!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Resim İstanbul Orman'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Resim İstanbul Orman'da 230 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Yeni bir kampanyaya başlayan Resim İstanbul Orman projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra sürpriz indirimler uygulanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinata 48 ay sıfır faiz!

Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesinde yüzde 1 peşinat sonrasına 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Resim İstanbul Orman projesinde fiyatlar 236 bin 664 liradan başlıyor...

Resim İstanbul Orman'dan yüzde 1 peşinat kampanyası!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere yeni yıla özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Aydos Resim İstanbul Orman'da 1+1'ler 242 bin 500 TL'ye!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Orman projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 242 bin 500 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman'da 2 bin 800 lira peşinatla!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere sonbahara özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da 242 bin 500 TL'ye 1+1!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman Projesi’nde, 2 bin 800 lira peşinat, 2 bin 200 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

20 soruda Resim İstanbul Orman projesi!

Resim İstanbul Orman projesi 28 blok halinde İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. İşte 20 soruda Resim İstanbul Orman projesi...

Resim İstanbul Orman 2 bin 800 lira peşinatla ev sahibi yapıyor!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere sonbahara özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman'da 242 bin 521 TL'ye 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Resim İstanbul Orman projesi 28 blok şeklinde inşa ediliyor. Projede fiyatlar 242 bin 521 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'da 3+1'ler 4 bin 650 TL taksitle!

Toplamda 1.394 daireden meydana gelen proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Resim İstanbul Orman Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor.

Resim İstanbul Orman'da 242 bin 521 TL'ye! 2 bin 200 TL taksitle!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Resim İstanbul Orman projesinde 1.394 daire yer alıyor.

Resim İstanbul Orman'da sıkıntısı yok avantajı çok!

Resim İstanbul Orman'da sıkıntısı yok avantajı çok kampanyası devam ediyor. Projede teslime kadar uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

Resim İstanbul Orman'da 1+1 dairelerde teslime dek 2 bin 200 TL taksitle!

Resim İstanbul Orman'da daire alternatifleri 1+1'den 4+1'e kadar yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasıyla inşa edilen proje 81 bin 433 metrekare arsa alanına sahip.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman'da 2 bin 837 TL peşinatla!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede toplamda 1.394 daire yer alıyor. 81 bin 433 metrekare arsa alanına sahip Resim İstanbul Orman'da 28 blok bulunuyor.

Resim İstanbul Orman daire fiyatları Haberi

Resim İstanbul Orman daire fiyatları

Resim İstanbul, Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de geliştirdiği adıyla bile oldukça iddialı olan bir proje. Toplam 1932 üniteden oluşuyor. Projenin mimarı Mutlu Çilingiroğlu. Kat planlarını tek tek incelediğimizde hem kullanışlı hem brüt metrekare ile net metrekare arasında büyük bir fark olmaması dikkate değer. Ortadoğu Grup, inşaat dışında da pek çok alanda faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu. Hastaneler, alış veriş merkezleri, okullar inşa etmiş. Konut sektöründe Resim İstanbul dışında, Merkez Zekeriyaköy isimli bir projesi daha var. Projelerin isimlerinin Türkçe olması çok güzel ama firmanın bu isimlerin yarattığı iddiayı mutlaka desteklemesi lazım. 


Resim İstanbul Orman, inşaat görüntülerini internet sitesi üzerinden yayımlıyor. Yaptıkları işe de, işin zamanlamasına da duyulan güvenin işareti bu. Ancak önemli bir dezavantajı da var; illüstrasyonlarda gösterilen dünya ile videodaki dünya o...