23 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Resim İstanbul Orman'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri nerede?



Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Resim İstanbul Orman'da banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Projde teslimlerin Eylül 2016 tarihinde yapılması öngörülüyor.


Resim İstanbul Orman Evleri nerede? sorusuna İstanbul Sancaktepe yanıtını verebiliriz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar mevcut.


Sancaktepe Resim İstanbul Orman'da açık hava sineması, çocuk oyun parkları, tenis kortu, dinlenme locaları, pergolalar, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, tematik bahçeler, kapalı basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, squash salonu, bisiklet ve yürüyüş yolları, cep sineması, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, ve faaliyet odaları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Resim İstanbul Evleri lokasyon olarak metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika ve Finans Merkezi Ataşehir’e, Kartal sahile ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yükseliyor.


Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Adres: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe/İstanbul 


Resim İstanbul Orman telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön