20 / 04 / 2024

Resim Modern türkiye için kazanç vakti kampanyası

Resim Modern türkiye için kazanç vakti kampanyası

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Musul ve Türkiye arasında demiryolu inşa edilecek!

Irak'ın kuzeyindeki Musul vilayetinden Türkiye sınırına kadar modern bir demiryolu yapılacağı bildirildi.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Türkiye'nin EURO 2024 için en büyük kozu modern statlar!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğine aday olan Türkiye, 9 kentteki 10 modern statla turnuvayı düzenlemek istiyor.

Resim Modern'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Dünya'nın en modern AVM'leri Türkiye'de!

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan “Türkiye AVM’leri yapmaya geç başladı ancak hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yerine AVM’ler yapıldı” dedi. Ceylan sözlerine "AVM'lerin en modernleri, en gelişmişleri Türkiye’de bulunuyor" diye devam etti.

Türkiye'de 3 yılda 30 stat çalışması yapıldı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını açıklayan Türkiye, son yıllarda açılan modern statlarıyla bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır.Türkiye'de son 3 yılda tam 30 stat çalışması yapıldı.

Timothy Ash: Türkiye'ye gelen yatırımcılar gelişmekte olan ülke yatırımcıları!

Nomura stratejisti Timothy Ash, Türkiye için pozitif bir resim çizdi ama esas yıldız gelişen Avrupa ülkeleri yorumunu yaptı. Peki Timothy Ash yorumunda neler söyledi?

ECE Türkiye'nin portföyüne 3 yeni AVM girecek!

ECE Türkiye, "8. Uluslararası Perakende Kiralama Günü"nü gerçekleştirdi. Toplantıda ECE Türkiye'nin 12 ay içinde Axis İstanbul, Modern East ve Sur Yapı Marka AVM'lerinin açılışını gerçekleştireceği belirtildi.

Mustafa Çelik: Türkiye’nin en teknolojik üst geçitleri biz yapıyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türkiye’nin en modern ve en teknolojik üst geçitlerini yaptıklarını söyledi. Çelik, "Bizdeki bilgilerin sizlere aktarılmasından da son derece mutluyuz" dedi.

Resim Modern türkiye için kazanç vakti kampanyası Haberi

Resim Modern türkiye için kazanç vakti kampanyası

Resim Modern, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına dahil olarak ekonomiye destek veriyor. Kampanya kapsamında ödemeleri esneten projede yüzde 10 indirimli fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor.

Kampanya kapsamında aynı zamanda yüzde 10 peşinat ve 10 yıl 0,98 vade oranıyla ödeme yapılabiliyor. 

Ortadoğu Grup imzası ile inşa edilen Resim Modern, Kağıthane'de 14 katlı üç blok halinde yükseliyor. 

Resim Modern'de bulunan misafir odası, müzik odası, kapalı havuz, parti odası, bilardo salonu, fitness center, yemek odası, sinema salonu, sauna, toplantı odası gibi alanlara da yer veriliyor.

Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Proje konum olarak Metrobüs Perpa Durağı'na 600 metre, Beşiktaş - Kağıthane Tüneli'ne 2 kilometre, Eminönü/Eyüp tramvay hattına 3 kilometre, Mecidiyeköy/Mahmutbey Kağıthane metro durağına 3 kilometre, E-5’e 1 kilometre, 15...