28 / 03 / 2024

restora haberleri

restora haberleri

İlçenin Sırabademler Mahallesi'nde olan Hidayet Camii, yetersiz kalması üzerine, çevresindeki binalar satın alınarak daha büyük olarak yeniden inşa edildi. Karacabey'de yıkılarak daha geniş alan üzerine yeniden inşa edilen cami törenle ibadete açıldı.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sitelerdeki temizlik görevlilerinin kullandığı kokular!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "konut sitelerinde temizlik" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Konut reklamları insanları kandırıyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "konut reklamları" konulu yazı yazdı.

Site yöneticisinin 4 bahanesi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yöneticilerin bahanesi" konulu yazı yazdı.

Yöneticiler aslında vekil olduklarını biliyorlar mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı.

Binaların girişlerindeki kafeler emlak değerini düşürür mü?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binaların girişlerindeki kafeler" konulu yazı yazdı.

İş yeri satın alacaklar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki iş yerleri" konulu yazı yazdı. Fırat bu yazısında iş yeri satın alacakları uyardı...

Kira kontratları neden yapılır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kira kontratı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde yönetici olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Binalarınızın bakımları yapılıyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "bina bakımı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

restora haberleri Haberi

restora haberleri

Karacabey'de yıkılarak daha geniş alan üzerine yeniden inşa edilen cami törenle ibadete açıldı. 


İlçenin Sırabademler Mahallesi'nde 1959 yapılan Hidayet Camii, yetersiz kalması üzerine, çevresindeki binalar satın alınarak daha büyük olarak yeniden inşa edildi. Eski belediye başkanlarından iş adamı Erol Onur tarafından 590 metrekare arsa üzerine yaptırılan cami 450 metrekarelik kapalı alana sahip. 3 milyon lirayla mal olan cami dualarla ibadete açıldı. 


Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı'nın yanı sıra kalabalık bir topluluğun katıldığı törende iş adamı Erol Onur iki plaketle ödüllendirildi. 


Bin kişilik kapasitesi, konferans salonuyla 2 katlı caminin depreme dayanıklı inşa edildiği bildirildi. Aynı bölgede mahalle halkından gelen ikinci istek üzerine iş adamı Onur tarafından Kur'an kursu binası da yaptırılacak. Yağmur altında caminin...