29 / 03 / 2024

Rey Yapı Danışmanlık

Rey Yapı Danışmanlık

Rey Yapı Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yalçın Altılar ve Kenan Altılar tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Saniye Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Karci tarafından kuruldu.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'in merkez nakli yapıldı!

Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ekinci tarafından kuruldu.

Rey Yapı Danışmanlık Haberi

Rey Yapı Danışmanlık

Rey Yapı Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yalçın Altılar ve Kenan Altılar tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.


Rey Yapı Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK DANIŞMANLIK MÜŞAVİRLİĞİ a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,...