23 / 04 / 2024

Reysaş depoları

Reysaş depoları

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan 8 bin 312 metrekarelik deponun 14 milyon 400 bin TL bedelle "Sat ve Geri Kiralama" yöntemiyle satılması için Yapı Kredi Finansal Kiralama ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı.

Reysaş Kartepe'de Hayat Kimya'ya depo kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Kocaeli Kartepe' de yer alan bir depoyu Hayat Kimya' ya kiraya verdi...

Reysaş GYO 2021'in ilk 9 ayında 217.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Reysaş GYO 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında tüm depolarından 217 milyon 358 bin 147 TL kira geliri elde etti. 

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunu TMO'ya kiraladı!

Reysaş GYO Ordu, Samsun, Düzce ve Giresun'da yer alan depolarını TMO'ya toplam 250 bin TL'ye 3 aylığına kiraladı.

Reysaş GYO Menderes Görece'deki depolarının iskanını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Menderes Görece'de inşa edilen lojistik depoların yapı kullanım izin belgelerini aldı.

Reysaş GYO kiraladığı depoların sözleşmelerini yeniledi!

Reysaş, Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesindeki deponun 768 metrekare depolama alanı ve konteyner için, önceki senelerde Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş. ile Seyidoğlu Gıda San.ve Tic.A.Ş. arasındaki kira sözleşmesine ek protokol yapıldı.

Reysaş Grubu gayrimenkul sektöründe büyüyor!

Reysaş Grubu lojistiğin ardından Gayrimenkul, turizm ve enerji gibi farklı alanlarda büyüyor. 1 milyon m2’ye yaklaşan depolarının çatısında güneş enerjisi üreten şirket, 4 Hilton anlaşmasından ikisini hizmete açtı.

Reysaş GYO, İş Finansal Kiralama A.Ş. ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Adana-Antalya Depoları Üzerine Kurulacak Güneş Panelleri hakkında İş Finansal Kiralama A.Ş. ile anlaştığını duyurdu.

Reysaş GYO Tuzla Aydınlı ihalesi için 1.Tur pazarlık görüşmelerine davet edildi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Tuzla Aydınlı ihalesi için 1.Tur pazarlık görüşmelerine davet edildi...

Reysaş Trabzon'daki gayrimenkulünü Garipler Seramik'e sattı!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş, Trabzon Beşikdüzü OSB'den bulunan gayrimenkulünü Garipler Aş Seramik'e 885 bin TL'ye sattı. Söz konusu gayrimenkulün değerleme raporu aşağıda yer alıyor...

Reysaş Gayrimenkul Çayırova lojistik depo için yapı ruhsatı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Kocaeli İli Çayırova İlçesi 2080 Ada 1 Parsel üzerinde inşa edilecek 50.889 m2'lik lojistik deponun yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı...

Reysaş Reypa Gıda'yı Çavuşoğlu Yapı'ya sattı!

Reysaş Lojistik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Reysaş Lojistik Reypa Gıda'yı 10 milyon 35 bin 228 TL'ye Çavuşoğlu Yapı' ya sattı...

Reysaş depoları Haberi

Reysaş depoları

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni depo yatırımlarında kullanmak amacı ile Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan 8 bin 312 metrekarelik deponun 14 milyon 400 bin TL bedelle "Sat ve Geri Kiralama" yöntemiyle satılması için Yapı Kredi Finansal Kiralama ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı.


Açıklama:

Şirketimizin 11/07/2017 tarih ve 384 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; yeni depo yatırımlarımızda kullanmak amacı ile Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2088 Ada 2 Parsel üzerindeki 8.312 m2'lik deponun 14.400.000 TL bedelle "Sat ve Geri Kiralama" yöntemiyle satılması, sözleşme sonunda veya sözleşmenin ilk yılı bittikten sonra kalan borç kapatılarak, şirketimiz tarafından portföyümüze geri alınması için şirketimiz ile Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O. arasında Finansal Kiralama Sözleşmesi imzalanmıştır. Gayrimenkul satış işleminin tamamlanmasını müteakip 1-5 yıl içinde portföye yeniden...