29 / 03 / 2024

Reza Zarrab Metroport Rezidans

Reza Zarrab Metroport Rezidans

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum ne?

İstanbul Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yapmakla suçlanan Reza Zarrab’ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebi onaylanmadı...

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum!

Sözcü Gazetesi, Reza Zarrab’ın sahip olduğu köşk ve yalılarda gerçekleştirilen yasa dışı yapılaşmayı 2015'te ortaya çıkarmıştı. Daha sonra yıkım kararları alındı, sorumlular hakkında davalar açıldı.

İstanbul Apadana Turizm Emlak Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Apadana Turizm Emlak Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Naeimi tarafından kuruldu.

Royan Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royan Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyedalıreza Mostofi ve Zahra Hosseini ortaklığıyla kuruldu.

Tommy Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Tommy Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Mohammad Zahed Ghale ve Solmaz R.Khotbehsara ortaklığıyla kuruldu...

BMBART Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

BMBART Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Babak Naderloo, Reza Shourangız ve Safoura Ebrahimzadeh ortaklığyla kuruldu.

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz, Nasser Sepehrı ve Reza Naghavı ortaklığında kuruldu. 

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza    Langarı ve Saeıd Ghazavı ortaklığında kuruldu. 

Zkh Turizm Gıda Restoran İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zkh Turizm Gıda Restoran İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Karımı ve Mohammadhosseın Zomorrodı ortaklığında kuruldu. 

Amiran Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Salehıfashamı, Amır Mırzapoordovehtıaghı ve Reza Sherafatı ortaklığında kuruldu. 

Reza Zarrab Metroport Rezidans Haberi

Reza Zarrab Metroport Rezidans

New york'ta yargılanan İran asıllı Reza Zarrab'ın eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, icra şokuyla sarsıldı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre,New York'ta tutuklandıktan sonra itirafçı olarak serbest kalan Zarrab, yıllar önce Bahçelievler'deki Metroport Rezidans'ta 2 ofis satın almıştı. Aidatını ödemeyen Zarrab'ın 18 bin liralık borcu 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya yükseldi.

Rezidans yönetimi, alacağını tahsis etmek için icraya gitti. Ancak Amerika'da bulunan Zarrab'a ulaşılamadı. İcra takibi başlatan yetkililer, haciz kararını işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Zarrab'ın Bakırköy ve Fatih'teki taşınmazlarına haciz konulması yönünde karar alındı. Bakırköy 8. İcra Dairesi, haciz kararını işadamının Kanlıca'daki yalısına yolladı. 18 bin 142 liralık borcun yasal faiziyle tahsil edileceği açıklandı.