19 / 04 / 2024

Rifat Çelebi açıklama

Rifat Çelebi açıklama

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rifat Çelebi yaptığı açıklamada "Mimarlık; sadece mekan yaratmak olarak açıklanamayacak kadar derin bir meslek" dedi

Rifat Çelebi mimarlığı yeniden tanımladı!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Çelebi, mimarlığın mekan yaratmak olarak açıklanamayacak kadar derin bir meslek olduğunu dile getirdi

Molla Çelebi Camii yeniden yapılacak!

1958'de yıkılan ve 2011 yılında 1. derece korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen Molla Çelebi Camii Yeniköy'deki yerinde yeniden hayata geçirilecek.

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi tadilat planı askıda!

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi, 13 pafta, 111 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli tadilat planı askıya çıkarıldı...

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Çelebi Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli Ali Can Çelebi tarafından kuruldu. 

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel İşleyen tarafından kuruldu. 

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Çelebi Grup İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Grup İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Çelebi tarafından kuruldu.

Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları!

Evliya Çelebi Evleri İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları ne kadar?

Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde daireler 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim bilgileri...

Evliya Çelebi Evleri Tuzla fiyat bilgisi!

Evliye Çelebi Evleri projesi İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor.

Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları!

Satya Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi projesi toplam üç blok olarak yükseliyor. Projede toplam 138 daire yer alıyor...

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Satya Evliya Çelebi projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Peki Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Rifat Çelebi açıklama Haberi

Rifat Çelebi açıklama


Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rifat Çelebi, Mimarlık; sadece mekan yaratmak olarak açıklanamayacak kadar derin bir meslek. Özellikle günümüzde bu değerli mesleğin anlamını yenilemek, güncellemek gerektiğini düşünüyorum. 

Akıllı binalar, sürdürülebilirlik, enerji tasarrufu, kentsel dönüşüm gibi kavramlar bize Mimarlık tanımını birkez daha yapma gereğini hissettiriyor dedi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rifat Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Mimarlığı ülke ölçeği ve evrensel ölçekte ele aldığımızda önemi daha da artıyor ve ortaya çıkıyor. Bugün ülkeleri, kentleri, yaşam alanlarını oluşturan belki de tek meslek Mimarlık. 

İçinde bulunduğumuz Üniversitemiz Gaziantep Hasan Kalyoncu'nun tüm bunlara eklenen önemli bir konumu da, içinde bulunduğu tarihi doku. 

Bir yanımızda Urfa, bir yanımızda Mardin gibi çok önemli uygarlıklara merkez olmuş...