20 / 04 / 2024

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.



Vakıf Finansal Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yönetim Kurulu üye değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Finansal Kiralama tarafından Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Nurcan KÖYLÜOĞLU'nun 31 Mayıs 2020 tarihinde görevinden istifaen ayılması nedeni ile ilk yapılacak Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü ÇELEBİ 'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına oybirliği ile karar verildi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Nurcan KÖYLÜOĞLU'nun 31/05/2020 tarihinde görevinden istifaen ayılması nedeni ile ilk yapılacak Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 01/06/2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına oybirliği ile karar verilmiştir.   

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?


Geri Dön