18 / 04 / 2024

rıfat sait kim

rıfat sait kim

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Rifat Sait, 19 Şubat'ta İzmir'de Avrupa Birliği Bakanlığı Ofisi açılacağını açıkladı. Sait, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Memurlar ve SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın! 4 soruda maaş zamları tek tek açıklandı! Kim kaç lira alacak?

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar maaş hesaplamalarını sık sık araştırıyor. Peki kim kaç lira alacak? Kime zam var?

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İmar iznine dair merak edilenler! İmar izni nasıl çıkarılır? İmar iznini kim verir?

İmar izni gündemde olan konulardan biridir. İmar iznine dair sorulan birtakım sorular bulunmaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Hatay Altınözü’ne Millet Bahçesi geliyor!

Hatay Altınözü’nde millet bahçesi çalışmaları başlıyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, projeyle ilgi açıklamalarda bulundu.

rıfat sait kim Haberi

rıfat sait kim

Rifat Sait, yaptığı yazılı açıklamada, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti. 


İzmir'in 1509 AB projesi ve toplam 60 milyon avro kaynak aktarımı ile ilk sıralarda yer aldığını ve AB eğitiminde Türkiye genelinde ikinci sırada yer aldığını vurgulayan Rifat Sait, ofisin devreye girmesiyle projelerin hız kazanacağını duyurdu.


Açılış kapsamında önemli AB projelerinin tanıtımının yapılacağına işaret eden Sait, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Projelerden birincisi meslek, okul, yetişkin, yüksek öğretim ve gençliğe yönelik eğitim çalışmaları. Bunun adı Erasmus Plus projesi. AB Bakanlığı'na bağlı Ulusal Ajans tarafından takip edilen projenin toplam bütçesi 2014-2020 yılları arasında 900 milyon Avro. İkinci proje belediyelere, üniversitelere ve özel sektöre yönelik Ar-Ge ve inovasyon konularında desteği amaçlayan ve 33 ülkeyi kapsayan toplam 70 milyar avroluk...