24 / 04 / 2024

Rıfat Sait

Rıfat Sait

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Rifat Sait, 19 Şubat'ta İzmir'de Avrupa Birliği Bakanlığı Ofisi açılacağını açıkladı. Sait, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti.

İzmir Bayraklı'ya Sağlık Kampüsü inşa edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Bayraklı'da yapılacak olan Sağlık Kampüsü için son aşamaya gelindiği müjdesini verdi...

Kadir Topbaş, İzmirlilere İstanbul'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Kadir Topbaş, “Bunca yatırımı kendi has akçesinden yapan İstanbul, dünyaya model olan bir okuldur. Dünyada başka belediyelerde olmayan sistemlerimiz var. Bu bilgilerimizi bütün şehirlerimizle paylaşmaya hazırız” dedi...

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Altay Örki ve Hayri Rıfat Baraner ortaklığında kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Sintaş Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintaş Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Serttaş tarafından kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Erkum Döküm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkum Döküm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Üçsu tarafından kuruldu.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Kupcu İnşaat Otomotiv Danışmanlık Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Kupcu İnşaat Otomotiv Danışmanlık Temizlik Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Küpçü tarafından kuruldu.

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Özçelik tarafından kuruldu.

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Rıfat Sait Haberi

Rıfat Sait

Rifat Sait, yaptığı yazılı açıklamada, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti. 


İzmir'in 1509 AB projesi ve toplam 60 milyon avro kaynak aktarımı ile ilk sıralarda yer aldığını ve AB eğitiminde Türkiye genelinde ikinci sırada yer aldığını vurgulayan Rifat Sait, ofisin devreye girmesiyle projelerin hız kazanacağını duyurdu.


Açılış kapsamında önemli AB projelerinin tanıtımının yapılacağına işaret eden Sait, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Projelerden birincisi meslek, okul, yetişkin, yüksek öğretim ve gençliğe yönelik eğitim çalışmaları. Bunun adı Erasmus Plus projesi. AB Bakanlığı'na bağlı Ulusal Ajans tarafından takip edilen projenin toplam bütçesi 2014-2020 yılları arasında 900 milyon Avro. İkinci proje belediyelere, üniversitelere ve özel sektöre yönelik Ar-Ge ve inovasyon konularında desteği amaçlayan ve 33 ülkeyi kapsayan toplam 70 milyar avroluk...