26 / 04 / 2024

İzmir Bayraklı'ya Sağlık Kampüsü inşa edilecek!

İzmir Bayraklı'ya Sağlık Kampüsü inşa edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Bayraklı'da yapılacak olan Sağlık Kampüsü için son aşamaya gelindiği müjdesini verdi...



AK Parti  İzmir  Milletvekili Rıfat Sait, Bayraklı'ya yapılacak sağlık kampüsü ile ilgili olarak sorunların tek tek çözüldüğünü belirterek, "Ormanla ilgili bir sorunu İzmir Orman Bölge Müdrürlüğü ile çözüldü. Sağlık Müdürlüğümüzde çalışmalar tamamlandı. İhaleyi kazanan firmayla son kez masaya oturulup çalışmalar en yalan sürede başlayacak" dedi. 


Sait,  TOKİ  Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İlbank (İller Bankası) Yönetim kurulu Başkam Serdar Çalkan, Sağlık Bakanlığı Kamu özel ortaklığı Daire Başkanlığı ve Mahalli İdareler Genel müdürlüğünü ayrı ayrı ziyaret ederek İzmir'de devam eden projelerle ilgili bilgi aldı. 


Sait, Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığına, Kamu Hastaneleri Birliği İzmir Kuzey Bölgesi İdari Hizmetler Başkam Dr. Mehmet Nil Hıdır ile birlikte ziyaret etti. Sait, kampüsün temelinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacağım söyledi. TOKİ Başkam Ahmet Haluk Karabel ile de görüşen Sait, TOKİ'nin İzmir'de hastane yapım çalışmalarına hız vereceğini ayrıca Çeşme'de yapılacak olan TOKİ evleriyle ilgili son aşmaya gelindiğini söyledi. 


Yeni Asır Gazetesi


Geri Dön