23 / 04 / 2024

izmir bayraklı sağlık kampüsü

izmir bayraklı sağlık kampüsü

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Bayraklı'da yapılacak olan Sağlık Kampüsü için son aşamaya gelindiği müjdesini verdi...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün açılışı bir yıl erkene alındı!

İzmir'de yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak, Cumhuriyet tarihi boyunca kentte yapılan en büyük sağlık yatırımı olan ve 4 senede tamamlanması planlanan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünde açılış tarihi bir sene önceye çekildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'ne 780 milyon avroluk yatırım!

Sağlık Bakanlığı'nın kamu özel ortaklığıyla kente kuracağı 7 hastanenin birleşiminden oluşan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, 780 milyon avroluk yatırım bedeliyle Cumhuriyet tarihinde kente yapılan en büyük sağlık yatırımı olacak.

İzmir Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

İzmir Asker Hastanesi, askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi sebebiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatay Ek Hizmet Binasına dönüştürüldü.

izmir bayraklı sağlık kampüsü Haberi

izmir bayraklı sağlık kampüsü

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Bayraklı'ya yapılacak sağlık kampüsü ile ilgili olarak sorunların tek tek çözüldüğünü belirterek, "Ormanla ilgili bir sorunu İzmir Orman Bölge Müdrürlüğü ile çözüldü. Sağlık Müdürlüğümüzde çalışmalar tamamlandı. İhaleyi kazanan firmayla son kez masaya oturulup çalışmalar en yalan sürede başlayacak" dedi. 


Sait, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İlbank (İller Bankası) Yönetim kurulu Başkam Serdar Çalkan, Sağlık Bakanlığı Kamu özel ortaklığı Daire Başkanlığı ve Mahalli İdareler Genel müdürlüğünü ayrı ayrı ziyaret ederek İzmir'de devam eden projelerle ilgili bilgi aldı. 


Sait, Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığına, Kamu Hastaneleri Birliği İzmir Kuzey Bölgesi İdari Hizmetler Başkam Dr. Mehmet Nil Hıdır ile birlikte ziyaret etti. Sait, kampüsün temelinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacağım söyledi. TOKİ Başkam Ahmet Haluk...