28 / 03 / 2024

Rings İstanbul satış fiyatları

Rings İstanbul satış fiyatları

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişen projede teslimler hemen yapılıyor.

Rings İstanbul'dan yeni bir kampanya!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için özel bir kampanyaya imza attı. Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika mesafede yükseliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi!

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Rings İstanbul ödeme tablosu!

Rings İstanbul projesinde daireler 311 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.500 daireden meydana gelen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor. İşte Rings İstanbul ödeme tablosu...

Rings İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat!

Rings İstanbul projesinde teslimler hemen yapılıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1.500 adet daire yer alıyor. Rings İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat...

Rings İstanbul kampanya!

Rings İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+0'dan 5+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Rings İstanbul kampanya detayları...

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor. Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Bizimtepe Aydos satış ofisi!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı imzasıyla yükselen proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında yer alıyor. Bizimtepe Aydos satış ofisi telefon numrası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Samandıra Bizimtepe Aydos satılık daire!

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceğı proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında bulunuyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satılık daire ödemelerine göre 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Rings İstanbul Evleri satılık!

Rings İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ödemeleri 20 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul Selin Yapı satılık daire!

Teslimlerinin hemen yapıldığı projede toplam 1.500 adet daire yer alıyor. Rings İstanbul Selin Yapı satılık daire tipleri 1+0' dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösterdiği proje Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim 444 86 00 olarak belirlendi.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi!

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

Rings İstanbul ödeme tablosu!

Rings İstanbul projesinde daireler 311 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.500 daireden meydana gelen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor. İşte Rings İstanbul ödeme tablosu...

Rings İstanbul satış fiyatları Haberi

Rings İstanbul satış fiyatları

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul Evleri daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salondan oluşuyor. 


Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı ile Babalar Günü'ne özel yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Toplam 1.500 tane konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen Rings İstanbul Rezidans'ta konutların büyüklükleri minimum 79 metrekare, maksimum 273 metrekare olarak tasarlandı.


Selin Yapı Rings İstanbul'da kat bahçeleri, voleybol sahaları, fitness center, restoranlar, tenis kortları, teraslar, yüzme havuzu, futbol sahaları, mini golf sahası, spa, basketbol sahaları, güvenlik hizmetleri, squash alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Teslimleri hemen gerçekleşen...