23 / 04 / 2024

Ritim İstanbul Ağustos kampanyası

Ritim İstanbul Ağustos kampanyası

Ritim İstanbul'da Ağustos ayı sonuna kadar 0,70 vade farkı ile 120 ay taksitle ödeme fırsatı sağlanıyor...

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Konut harcamaları Ağustos 2020'de yüzde 1.07 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ağustos 2020 fiyat indekslerini açıkladı. Verilere göre, perakende fiyatlarda bir önceki aya göre konut harcamalarında yüzde 1.07 artış yaşandı. 

Akiş GYO 21 Ağustos'ta Borsa İstanbul'da pay geri alımı yaptı! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 21 Ağustos 2020 tarihinde Borsa İstanbul'dan 40 bin TL nominal değerli Akiş GYO hissesi satın aldı...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos'a ertelendi!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020 Fuarı’nın tarihi koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos tarihine ertelendi...

Esenler 1. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi 19 Ağustos'ta!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 4. Bölge 483 Adet Konut ve 52 Adet Dükkân ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge ihalesi 19 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 1. Etap 4. Bölge projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 19 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge ihalesi 19 Ağustos'a ertelendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 yeni konut inşa edecek. 18 Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanan ihale 19 Ağustos tarihine ertelendi.

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

Ritim İstanbul Ağustos kampanyası Haberi

Ritim İstanbul Ağustos kampanyası


İstanbul Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasını taşıyor. Ritim İstanbul Evleri projesi 32 bin metrekare alanda hayata geçirildi.


Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı Ritim İstanbul Evleri projesinde home ofislerden, 4+1 dublekslere kadar daire seçenekleri sunuluyor.


Ritim İstanbul Maltepe'de yüzde 20 peşinat ödemesi sonrasında kalan tutar 0,70 vade farkı ile 120 ay taksitlendiriliyor. Kampanya 31 Ağustos'a kadar geçerli.


Ritim İstanbul Evleri'nde home ofisler 457 bin TL'den, 2+1 daireler 829 bin TL'den, 3+1'ler 883 bin TL'den, 3,5+1'ler 1 milyon 99 bin TL'den, 4+1 dubleksler 1 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Dumankaya Ritim İstanbul Evleri projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Adres: E-5 Cevizli Mah. Zuhal Cad. Maltepe/İSTANBUL



Tel: 0216 511...