27 / 04 / 2024

ritim istanbul için son fırsat

ritim istanbul için son fırsat

Ritim İstanbul projesinde fiyat artışından etkilenmemek için son gün 31 Mayıs...

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

İstanbul için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Zonguldak ve İstanbul sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 32294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararların detayları...

İstanbul büyük depreme nasıl hazırlanacak? Bakan Özhaseki tek tek açıkladı: İstanbul için yasa taslağı geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki riskli yapılara dikkat çekerek, megakentin depreme hazırlanması için yapılacakları tek tek açıkladı. İstanbul için yasa taslağı hazırlığı da başladı. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde İstanbul için özel birim kurulacak: Rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacak! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, megakenttekim riskli binaları işaret ederek, "İstanbul için özel bir birim kuracağız" dedi ve  İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacağını söyledi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Fuzul GYO'da Borsa İstanbul için geri sayım başladı! Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? 

Fuzul GYO, Borsa İstanbul için gün saymaya başladı. Peki Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

ritim istanbul için son fırsat Haberi

ritim istanbul için son fırsat


Dumankaya inşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesi 35 bin 500 metrekareden oluşuyor. Ritim İstanbul Evleri içerisinde 853 adet daire, 250 adet home ofis, 114 adet ofis ve 146 adet mağaza bulunuyor. 


Ritim İstanbul projesinde bulunan daireler  35 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 179 bin TL ile 2 milyon 251 bin TL arasında değişiyor. Ritim İstanbul ödeme planı dahilinde vade farksız 36 aya kadar taksit imkanı sunuluyor.


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Dumankaya Ritim İstanbul içerisinde açık AVM, metro durağı, spor kompleksi, home office, sanat ve kültür merkezi yer alıyor.


Telefon: 0 216 511 58 00

Web adresi: http://www.ritimistanbul.com


Belemir...