24 / 04 / 2024

ritim istanbul projesi adres

ritim istanbul projesi adres

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde daire fiyatları 186 bin 300 TL ile 388 bin 600 TL arasında değişiklik gösteriyor.Projede 36 ay sıfır vaiz imkanı sunuluyor.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul 60 ay vade farksız yüzde 12 indirim!

İstanbul'un Anadolu yakası Maltepe’de hayat bulan Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasını taşıyor. Proje Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans satış fiyatları 485 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dumankaya İnşaat projesi Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor...

Maltepe Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz imkanı!

Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki karma yaşama lanı konseptli projesi Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz avantajı ile ev sahibi olmak mümkün..

Ritim İstanbul'da kampanyalar ne zamana kadar devam edecek?

Ritim İstanbul projesi Kartal'da en büyük açık alışveriş merkezinden dev spor kompleksine, akıllı loft dairelerden home-office’lere, kültür merkezinden 37. kattaki eşsiz ada manzaralı lüks restorana kadar bir çok avantajı bir arada sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzası ile 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Maltepe Ritim İstanbul Evleri nerede?

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Ritim İstanbul projesi 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul Evleri nerede?

ritim istanbul projesi adres Haberi

ritim istanbul projesi adres


Maltepe'de Dumankaya inşaat tarafından hayata geçirilen projede 863 konut,253 home ofis ve 114 adet ofis yer alıyor.


Ritim İstanbul Maltepe projesinde konutların teslimleri Mayıs 2015 yılında yapılacak.Ritim İstanbul Evleri Maltepe projesinde konutların büyüklükleri 39 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiyor.


Maltepe Ritim İstanbul Evleri projesinde kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, buhar odası, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Maltepe Ritim İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 3,5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Ritim İstanbul Maltepe satış listesi!


1+0 daireler 180 bin 900 TL ile 362 bin 700 TL, 

1+1 daireler...