28 / 03 / 2024

Ritim İstanbul Residence fiyatları

Ritim İstanbul Residence fiyatları

"Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç" sloganıyla kampanyalı satışlarına devam eden projede daire fiyatları 364 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Cevizli'de hayata geçiriliyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya!

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya ile satışlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 409 bin 200 TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı!

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı dahilinde 36 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Ritim İstanbul Residence konut fiyatları 213 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Residence'ta teslimler bu yıl kasım ayında başlıyor...

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Maltepe Ritim İstanbul Residence projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 691 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul Residence, bu yıl kasım ayında teslim ediliyor...

Ritim İstanbul Residence Maltepe fiyat!

Ritim İstanbul Residence Maltepe fiyat listesi 485 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya Ritim İstanbul Residence projesinde 60 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede olan projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje konum olarak metroya 150 metre mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu...

Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul Residence'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Dumankaya Ritim İstanbul Residence fiyat!

Daire alanlarının 36 metrekareden başladığı projede toplam 863 rezidans daire yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Residence fiyat listesi kapsamında daireler 445 bin TL 'den başlıyor.

Ritim İstanbul Residence nerede?

Ritim İstanbul'da dairelerin alanları minimum 43 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Ritim İstanbul Residence nerede?

Ritim İstanbul Residence iletişim!

Ritim İstanbul Residence iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılı Mayıs ayında tamamlanması planlanan proje rezidans, ofis, home ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme!

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme koşulları içerisinde 36 ay sıfır faizli olarak firma bünyesinde ödeme imkanı sunuluyor. Dumankaya Ritim İstanbul Residence konut fiyatları 213 bin liradan başlıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı!

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı dahilinde 36 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Ritim İstanbul Residence konut fiyatları 213 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Ritim İstanbul Residence fiyatları Haberi

Ritim İstanbul Residence fiyatları

Ritim İstanbul Maltepe Konutları Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre, Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre uzaklıkta yer alıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. 


"Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç" sloganıyla tanıtılan projede Ocak 2017'ye kadar taksitler Dumankaya bünyesinde ödeniyor ve 120 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor. 


Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandığı Ritim İstanbul Rezidans'ta 146 mağaza, 863 daire, 114 ofis ve 50 home ofis mevcut. 


Ritim İstanbul Evleri İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa ediliyor. Projenin bu yıl Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. 


Cevizli Ritim İstanbul'da spa ve güzellik merkezi, yürüyüş ve dinlenme alanları, sauna, 3 adet yüzme havuzu, buhar odası gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 

Ritim İstanbul satış listesi!

Stüdyo daire...