19 / 04 / 2024

ritim istanbul satılık daire

ritim istanbul satılık daire

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un satış fiyatları 488 bin TL'den başlıyor. 35 bin metrekare alanda yükselen projede dairelerin büyüklükleri 65 ila 223 metrekare arasında değişiyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç!

"Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç" sloganıyla kampanyalı satışlarına devam eden projede daire fiyatları 364 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Cevizli'de hayata geçiriliyor.

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul Residence'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul'da rahat rahat ev sahibi olma dönemi!

Dumankaya Ritim İstanbul'da daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Tamamı 2016 yılı Mayıs ayında tamamlanacak olan proje "Ritim İstanbul'da rahat rahat ev sahibi olma dönemi" sloganıyla yükseliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ödeme koşulları!

Ritim İstanbul Maltepe ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade imkanı sunuluyor. Teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi öngörülen proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Dumankaya İnşaat projelerine yabancı ilgisi arttı!

Dumankaya İnşaat yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabana alımlar yapıldığını söyledi.

Ritim İstanbul Konutları'nda daireler 312 bin TL'den satılıyor!

Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini müşterilerinin beğenisine sunan Dumankaya İnşaat, oturumculara eşsiz bir konfor imkânı sunarken yatırımcılar için de kazandıran projeler hayata geçiriyor.

Maletepe Ritim İstanbul'da fiyatlar 283 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya İnşaat imzasıyla yükselen Ritim İstanbul projesi Maltepe'de hayata geçiriliyor. Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında yapılması beklenen projenin fiyatları 283 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslimler Haziran 2016'da!

Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi toplam 863 rezidans daire, 114 ofis ve 53 home ofisden meydana geliyor. Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Maltepe Ritim İstanbul ödeme seçenekleri arasında peşinatsız, vade farksız fırsatlar sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık ev!

Daire alanlarının 36 metrekareden başladığı projede toplam 863 adet rezidans daire yer alıyor. Maltepe Ritim İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut!

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Toplamda 863 adet rezidans dairenin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık daire!

Toplam 863 rezidansın yer aldığı proje Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Maltepe Ritim İstanbul satılık daire tipleri 1+1' den 5+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Dumankaya Ritim İstanbul satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire alanları 36 metrekareden başlıyor, 162 metrekareye kadar ulaşıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede 2 bin 600 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire!

Toplam 863 rezidans daireden meydana gelen projede 114 ofis ve 53 home ofis de bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den dubleks 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

ritim istanbul satılık daire Haberi

ritim istanbul satılık daire

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul, İstanbul Anadolu Yakasında Maltepe'de yükseliyor. Konut tipleri  1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 dubleksten oluşuyor.


35 bin metrekare alanda inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde 893 daire, 50 home ofis, 11 ofis ve 146 mağazadan oluşuyor.


Maltepe Ritim İstanbul projesinde restoran, spor alanları, cafe, fitness, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu ve alışveriş alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Ritim İstanbul fiyat listesi



Ritim İstanbul'daki 65 metrekare home ofisler 488 bin TL, 125 metrekare 2+1 daireler 825 bin TL, 138 metrekare 3+1 daireler 945 bin TL, 172 metrekare 3,5+1 daireler 1 milyon 49 bin TL, 223 metrekare 4+1 dubleks daireler 1 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca ödemelerde peşin yüzde 12 indirim fırsatı sağlanıyor.


Adres:...