19 / 04 / 2024

rixos grubu dubai

rixos grubu dubai

Merkezini Dubai'ye taşıyan Rixos Grubu Antalya'da çalışanları işten çıkarıyor. Rixos Grubu merkezini Dubai'ye taşıma kararından sonra boşaltılan Antalya ofisinde çalışan personelin görevlendirmelerinde hareketlilik yaşanıyor...

Fettah Tamince‘nin 1,5 milyar dolarlık altın formülü: Tasarla, inşa et ve işlet

Turizm ve inşaattaki hızlı büyümesi ile dikkat çeken Rixos Grubu, Hırvatistan, Kazakistan ve Dubai'de milyar dolarlık projelere imza atıyor.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

rixos grubu dubai Haberi

rixos grubu dubai


Başında Fettah Tamince'nin bulunduğu Rixos Grubu'nda üst yönetimde görevden alma, görevden ayrılma ve yeni görevlendirmeler ile yaşanan hareketlilik grubun merkezini Antalya'dan Dubai'ye taşıması ile devam ediyor. 

Rixos'un merkezini Dubai'ye taşıma kararından sonra boşaltılan Antalya ofisinde çalışan personel işten çıkarılıyor. 

Rixos Grubundaki değişiklikler Hüsnü Özyeğin'in Rixos Tekirova Premium'u alması ardından grubun işlettiği Taksim'deki Elysium otelin sahibi olan Ofton İnşaat'ın grup ile yollarını ayırması ile başlamış, ardından da üst yönetiminde ayrılmalar ile devam etmişti. 

Rixos Başkan Yardımcısı Volkan Şimşek ağustos sonlarında gruptan ayrılmıştı. 

Daha önce de Rixos'un sahibi Fettah Tamince'nin Yönetim Kurulu Üyeliği'ne aldığı Cem Kınay ile yollar ayrılmıştı. 

Rixos'taki üst yönetim değişikliği kapsamında AKTOB'un kurucusu Ali Berberoğlu'nun oğlu Buğra Berberoğlu, Rixos'a CEO olarak transfer edilmişti. 



Akdeniz'de Yeni...