16 / 04 / 2024

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.



 

Antalya Kundu'da 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar harcanarak hizmete açılan ve dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, borçları sebebiyle hacizlik olan ve Halk Bankası’na satılan otelle ilgili yapılan görüşmelerin sonuca ulaştırılamadığını dile getiren Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Maalesef masadan sonuç alamadan kalktık. Umarım bu tesis bir an önce Antalya’ya, Türkiye’ye yeniden kazandırılır” diye konuştu.

ÜNLÜ İSİMLER


Mardan Palace Avrupa’nın 5 yıldızlı en lüks otelid. 23 Mayıs 2009'da hizmete açıldı. Mardan Palace Oteli açılışı için dünyaca ünlü isimler de Türkiye'ye geldi. Otelin açılışına katılmak üzere Antalya'ya gelen ünlüler arasında Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci, Tom Jones ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev vardı.


Geri Dön