27 / 04 / 2024

Riyad Konut Teknolojileri Konferansı

Riyad Konut Teknolojileri Konferansı

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Konut satışları tarihi rekora imza attı!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 125 artarak tarihi bir rekora imza attı" dedi.

1 Nisan-12 Temmuz tarihleri arasında 658 konut inşaatı şirketi kuruldu!

1 Nisan-12 Temmuz tarihleri arasındaki yaklaşık 3.5 aylık sürede en fazla sayıda firma kurulan 3 sektör, 957 firma ile ‘perakende ticaret’, 658 firma ile ‘konut inşaatı’ ve 522 firma ile ‘bilgi teknolojileri’ oldu.

Koronavirüs konut talebinin adresini değiştirmedi!

Dijital dönüşüm aracılığıyla konut sektöründe kurulacak blok zincir teknolojileri ile kayıt dışılık sorununun tümüyle tarihe karışabileceğinden bahseden Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi...

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Tayyar Akkurt: Suudi Arabistan'da 40 bin konut yapacağız!

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt,"Suudi Arabistan'da 5 bölgede ihtiyaç var. Riyad, Mekke, Medine, Damman bir de Tabuk'ta. Ama her bölgede genelde miktarları farklı olacak. Onları araştırıp, bakacağız. 40 bin civarı konut yapabiliriz."dedi.

BAUTEC'e Almanya'daki konut sıkıntısı damgasını vurdu!

Almanya'nın başkenti Berlin'de Yapı Ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (BAUTEC) başladı. Fuarın ana konusu Almanya'daki konut sayısının nasıl artırılabileceği. Almanya son yıllarda sosyal konutlarda gerileme yaşadı.

Macar öğrenciler Kent Konut’ta inceleme yaptı!

Macaristan’ın Budapeşte şehrindeki seçkin Pogany Frigyes Szakközepiskola Lisesi’nden 13’ü inşaat ve mimarlık, 17’si bilişim teknolojileri alanında eğitim alan toplam 30 öğrenci Kent Konut’u ve şantiyelerini ziyaret etti.

Seymen Konut Teknolojileri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Dürüst tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Esenler, Tekstilkent'te kuruldu

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Riyad Konut Teknolojileri Konferansı Haberi

Riyad Konut Teknolojileri Konferansı

Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı’na katıldı. 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan İmar Bakanlığı himayesinde konut, gayrimenkul ve inşaat şirketleriyle finans kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen konferansta katılımcılara hızlı kurulumlu evlerini video sunumuyla yakından tanıtma fırsatı buldu. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Suudi Arabistan İmar Bakanı Majed bin Abdullah Al-Huqail, Suudi Arabistan'ın iki milyona yakın sosyal konut açığı bulunduğunu belirterek, konferansın temel amacının geleneksel yapı modellerine alternatif hızlı kurulumlu ve ekonomik konut üretim teknolojilerini yakından tanımak olduğuna ifade etti.


Karmod Prefabrik Dış Ticaret Müdürü Metin Dağlı da uzun ömürlü ve hızlı kurulumlu tam demonte konutlarının konferansta vurgu yapılan ev modelleriyle örtüşen teknolojiye sahip...