19 / 04 / 2024

Riyad Mansur filistin

Riyad Mansur filistin

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, "İsrail'in Filistinlilere ait olan yapıları sistematik bir yıkıma tabi tutmasını" BM yetkililerine ve Güvenlik Konseyi (BMGK) Başkanlığına şikayet etti. 

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Mansur Yavaş, emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu.

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

İsrail-Filistin çatışmaları endişeleri körükledi: Gaz fiyatları haftayı yükselişle açtı!

İsrail-Filistin çatışanlarının başlamasıyla yükselişe geçen doğalgaz fiyatları geçtiğimiz günlerde durağanlaşmıştı. Ancak Mısır’ın dün gaz ithalatının durma noktasına geldiğini açıklamasından sonra oluşan arz güvenliği endişeleri fiyatları arttırdı. 

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!

2023 Temmuz ayında yapılan zam, emekli maaşlarından memnuniyetsizlik yarattı, çünkü yüksek enflasyon nedeniyle emeklilerin geçim sıkıntısı arttı. Ancak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren bir haber geldi: ABB, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yardım eli uzatıyor. 

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Mansur Yavaş'tan mazot yardımı müjdesi! 

İstanbul'da gerçekleştirilen İYİ Parti kongresine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nisan 2022 itibarıyla mazot yardımı yapacaklarını söyledi.

Riyad Mansur filistin Haberi

Riyad Mansur filistin

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, "İsrail'in Filistinlilere ait olan yapıları sistematik bir yıkıma tabi tutmasını" BM yetkililerine ve Güvenlik Konseyi (BMGK) Başkanlığına şikayet etti.

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, Mansur, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, BMGK'nin kasım ayı dönem başkanı Saint Vincent ve Grenadinler ile BM 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır'a İsrail'in yıkımlarıyla ilgili bir mektup gönderdi. 

Mektuplarda "Filistinlilerin evleri, İsrail'in sistematik ve cezalandırıcı yıkımına maruz kalıyor." ifadelerine yer veren Mansur, İsrail'in yasa dışı yerleşim birimi inşa etmeye devam ettiğini, bu durumun yüzlerce Filistinlinin evsiz kalmasına neden olduğunu aktardı.

İsrail'in 5 binin üzerinde yeni yasa dışı konut inşa etme planının Beytüllahim ile Kudüs arasındaki bağlantıyı koparacağına değinenn Mansur, uluslararası camiayı, modern tarihin en uzun askeri işgaline son verme...