25 / 04 / 2024

Rıza Maraşlı

Rıza Maraşlı

Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi, Ali Asgar Maraşlı, Emre Maraşlı, Rıza Maraşlı, Sefa Demirbaş, Yeşim Başpınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2013'te kuruldu

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin iddianame kabul edildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremde yerle bir olan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nda yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi...

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

Rıza Sümer Antalyalı müteahhitlerle bir araya geldi!

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun projesi revize edilecek!

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için çeşitli çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çeken Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş yeni bir proje çalışması içerisinde olduklarını belirtti.

Enka İnşaat'ın acı günü! Ali Rıza Yüksek vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Mühendislik Grubu Altyapı Bölüm Müdürü Ali Rıza Yüksek vefat etti. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Apartman yönetimi toplantı çağrısı nasıl yapılır?

Apartmanlarda kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak toplanmak zorunda oluyor. Toplu yapılarda ise kurullar, en geç iki yılda bir defadan az olmamak üzere toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantı çağrısı nasıl yapılır?

Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Gayrimenkul Danışmanı Volkan Mercimek "Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklamalar...

İnşaat sektörü krizi nasıl atlatacak?

Bursa Hayat gazetesi köşe yazarı Metin Eskin bugünkü yazısında inşaat sektörü krizi nasıl atlatacağını anlattı. İşte o yazı...

Rıza Maraşlı Haberi

Rıza Maraşlı

Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi, Ali Asgar Maraşlı, Emre Maraşlı, Rıza Maraşlı, Sefa Demirbaş, Yeşim Başpınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2013'te kuruldu.  Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, No:332, Refik Bey Apartmanı, Kat:2...