24 / 04 / 2024

rize hükümet konağı nerede inşa edilecek

rize hükümet konağı nerede inşa edilecek

Kamu yatırımlarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize'nin İyidere ilçesinde hükümet konağı inşa edecek.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası ihalesi bugün!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası 26 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ihalesi 26 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı 22 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye yeni hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize'nin İyidere ilçesinde hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

rize hükümet konağı nerede inşa edilecek Haberi

rize hükümet konağı nerede inşa edilecek

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamu yatırımlarını da sürdürüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında hükümet konakları hayata geçiren TOKİ, Rize İyidere Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ, Rize İyidere Hükümet Konağı projesinin ihalesini 16 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Saat 14:30'da yapılacak olan ihalede ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

İhale ilanı:
Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da...