23 / 04 / 2024

Rize Ramada Otel açıldı mı

Rize Ramada Otel açıldı mı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Rize Dedeman Otel turizme kazandırılacak!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Rize Dedeman Otel'in ihalesi tamam!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Rize Alipaşa'da 5 yıldızlı otel yaptırılacak!

Rize İl Özel İdaresi, Rize'nin Alipaşa İlçesi'nde 5 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yaptıracak. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak otelin 49 yıl süreyle kiralanması ihalesi 29 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Rize Ramada Otel açıldı mı Haberi

Rize Ramada Otel açıldı mı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılış sırasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rize Ramada Otelimizin gerek sahiplerine gerek Rizemize gerek tüm milletimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Bol, bereketli kazançlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dua edilmesinin ardından otelin açılış kurdelesini kesti. Erdoğan, otel önünde kendisine "Tayyip Dede" diye seslenen çocuklarla da yakından ilgilendi.

Açılışa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katılım gösterdi.

Başkan Erdoğan, kentteki temaslarından sonra AK Parti Trabzon İl...