25 / 04 / 2024

Rizede av sezonu açıldı

Rizede av sezonu açıldı

Profesyonel yabancı avcılar özellikle Rize ve Artvin'de çengel boynuzlu keçi avlayabilmek için binlerce TL harcıyor. Neredeyse turizmin her dalının yaşandığı Doğu Karadeniz Bölgesi profesyonel avcıların ve yaban hayatı gözlemcilerinin ilgisini çekiyor.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

Balık yemenin tam zamanı! Palamut fiyatları düştü!

İstanbul’da yeni balık avı sezonu güzel başladı, tezgahlar palamutla doldu. Palamut bolluğu etikete de yansıdı. Fiyatı 25 Türk Lirası’na kadar düşen palamut dar gelirlinin de balıkçıların da yüzünü güldürdü. 

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

Van'da inşaat sezonu başladı!

Van'da inşaat sezonu başladı. Van'da erken başlayan inşaat sezonu kasım aylarına kadar devam edecek.

Ankara kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor!

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu kararıyla, 31 Ekim'den beri arıza ve acil durumlar dışında altyapı çalışmalarına kapalı olan kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor.

Hülya Avşar kızı için Londra'dan ev aldı!

Hülya Avşar, Londra'da okuyan kızını biran olsun yalnız bırakmıyor. Avşar, kızı Zehra için bölgeden bir ev daha aldı.

Kars Kağızman'da inşaat sezonu açıldı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde uzun süren kış aylarından sonra havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı.

Selçuklu Av Köşkü'ndeki kazı çalışmalarında su sarnıcı bulundu!

Antalya Kemer'de Selçuklu Av Köşkü'nde yeniden başlanılan kazı çalışmalarında, su sarnıcı ve kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Seren Avm Av Malzemeleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Seren Avm Av Malzemeleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Seren ve Ercan Sere imzasıyla kuruldu.

Avşa Adası'nı cazibe merkezi haline getirecek proje yolda!

Marmara Belediyesi’nin en büyük mahalleleri arasında yer alan Avşa’yı değiştirecek ve cazibe merkezi haline getirecek vizyon proje yolda.

Mersinli Emlakçı Suphiye Avşar cinayetine müebbet hapis!

Mersin’de yalnız yaşadığı evinde 49 bıçak darbesiyle öldürülen Emlakçı Suphiye Avşar’ın katil zanlısı, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Rizede av sezonu açıldı Haberi

Rizede av sezonu açıldı

Türkiye Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Kasım Ekşi, turizmin neredeyse her dalının yaşandığı Rize'de gelişen turizm imkanları ve alt yapısı ile turizmin 12 aya yayıldığına dikkat çekip, "Küresel ısınmanın artması özellikle yaz aylarında turistlerin serin olan yaylaları tercih etmesine neden oluyor. Arap ülkeleri gibi sıcak ülkelerden her geçen yıl katlanarak artan bir turist akını var. Din, doğa, su, doğa sporları, termal, kara ve akarsu avcılığı, kuş ve yaban hayati gözlemciliği gibi bir çok alternatif turizm dalını bölgemizde görmek mümkün. Alternatifin bol alması gelişen kış turizmi bölgemizde turizm sezonunun 12 aya yayılmasını sağlıyor" dedi. 


BİR KEÇİ İÇİN BİNLERCE TL ÖDÜYORLAR


 Ekşi, Rize'nin son yıllarda profesyonel avcıların da uğrak yeri olduğunu ifade ederek, "Bölgemiz sahip olduğu coğrafi özellikler ve yaban hayati çeşitliliği açısından profesyonel...