18 / 04 / 2024

Rizede ihale edilecek binalar

Rizede ihale edilecek binalar

Rize Merkez'de bulunan 1.889,44 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Rize Satış Memurluğu tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 14:20 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

Yozgat Stadyumu yapım işi 29 Aralık'ta ihale edilecek!

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

60 ilde 500 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Türkiye’nin yerli kaynaklarını ekonomiye kazandırmak için başlattığı ‘Milli Enerji ve Maden Politikası’ kapsamında bu yıl 2019 maden sahası ihale edilecek. 

Bu yıl 2 bin 19 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bu yıl 2 bin 19 maden sahasını ihale edecek. İlk çeyrekte 419 sahayı ihale eden MAPEG, 1 Temmuz’da ise 60 ilde 500 maden sahası için ihaleye başlayacak.

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Melikgazi'de 188 konut Mayıs ayında ihale edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesinde 4 bloktan oluşan 188 daire ve 12 dükkan ihale edilecek. 

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihale edilecek!

İzmit Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde yapılan mahalle konaklarının bir yenisi, Yeşilova’da inşa edilecek. 

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 4. kez ihale edilecek!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'ne bağlı Uzundere Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm işi 1 Şubat'ta ihale edilecek..

Emlak Konut'tan 3 büyük ihale!

3 dev ihaleye hazırlanan Emlak Konut, Halkalı'da yeni bir mahalle kuracak. Bizim Mahalle isimli projenin 2 etabı da önümüzdeki günlerde ihale edilecek. Emlak Konut aynı zamanda Ekim ayında da Bakırköy'de yeni projenin ihalesini yapacak.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Akgedik Yunuskent'te 2. etap 27 Temmuz'da ihale edilecek!

5500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2 etabında çalışmalar hızlandı. Projenin ikinci kısmı 27 Temmuz 2017 günü ihale edilecek.

Tokat Dedeli TOKİ Evleri yeniden ihale edilecek!

Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için yeniden ihaleye çıkacak.

Rizede ihale edilecek binalar Haberi

Rizede ihale edilecek binalar

Rize Merkez'de bulunan 1.889,44 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Rize Satış Memurluğu tarafından 2 milyon 834 bin 160 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Kıymeti: 2.834.160,00 TL


Rize Merkez Carsı mahallesinde kain 26 ada 14 savılı parsel:

Tapuda cinsi bahçeli kargir ev alanı ise 1.889,44 m2 olarak kayıtlıdır. Ancak halihazır durumda üzerindeki ev yıkılmış ve enkazıda kaldırılmıştır. Parsel şehir merkezine ortalama 600 metre mesafede ve mahalle yoluna cephelidir. Dosyadaki mevcut imar durumuna göre imar planı dahilinde arsa vasfında .kadastro parselidir.Kuzey cephesinden trafiğe açılmamış olan 7.00 metre genişliğinde imar yolu geçmekte olup imar yollarına kalan kısım( 341,14 m2'lik ) dışındaki imar adası ayrık nizam nizam 7 kat yapılaşmaya elverişlidir. Ayrıca parselin zeminden ortalama 20-25 metre yükseklikten yüksek gerilim hattı geçmektedir.Taşınmazın çevresinde sağlık ocağı,çok sayıda blok apartmanlar mevcut...